Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Κυριακή 18/12/2011

Δεν τα πήγαμε καλά χθες. Και πως να πάμε, δηλαδή, αφού σε όποιο φαβορί ποντάραμε έσπασε. Ήταν μέρα μεγάλων εκπλήξεων και ήθελε αρκετή δόση τύχης για να συνδυάσεις τις σωστές επιλογές.

Σήμερα το πρόγραμμα είναι ακόμα καλύτερο από άποψη αγωνιστικού ενδιαφέροντος, αλλά με πολλές αμφίρροπες μονομαχίες.

Θα ξεκινήσω με το πρώτο χρονικά παιχνίδι, αυτό που γίνεται μεσημέρι, ανάμεσα σε ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και ΜΠΕΤΙΣ. Ομάδα έδρας η Ατλέτικο, αλλά αυτό το 1.45 του άσου δε με ικανοποιεί, μιας και η Μπέτις είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Και οι δυο ομάδες παρουσιάζουν προβλήματα στην αμυντική τους γραμμή, ενώ αντίστοιχα οι επιθέσεις είναι ιδιαίτερα παραγωγικές. Υπάρχουν όλες οι πρυποθέσεις, να δούμε ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ, γι'αυτό και θα πάμε με το over του 1.65.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό, μπροστά στον κόσμο του, που θέλει να τελιώσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για φέτος και ταυτόχρονα να μείνει κοντά στο κυνήγι του Παναθηναικού. Δεν υπάρχει καμιά αξία στο 1.10 του άσου, οπότε θα κινηθούμε στο over του 1.50 και στο 4-6 γκολ (2.40), δεδομένου ότι η επιθετική γραμμή των γηπεδούχων έχει αρχίσει και ρολάρει.

Κ.Π.Ρ. - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ. Μεγάλο φαβορί η Γιουνάιτεντ που πλέον έχει μειώσει στους δυο βαθμούς από την πρωτοπόρο Σίτι. Με νίκη σήμερα παίρνει προβάδισμα και περιμένει στραβωπάτημα της αντιπάλου της, στο μεγάλο παιχνίδι που δίνει σήμερα με αντίπαλο την Άρσεναλ. Δεν νομίζω να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Γιουνάιτεντ να κάμψει την αντίσταση των γηπεδούχων. Το 1.35 στο διπλό αποτελεί καλό στήριγμα για το δελτίο μας.

ΛΑΤΣΙΟ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ. Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η Λάτσιο λόγω έδρας έχει το προβάδισμα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο επικίνδυνη είναι η Ουντινέζε ιδιαίτερα στις αντεπιθέσεις της. Σαν πρώτη επιλογή θα κρατήσω το πιθανό over στο 1.90, ενώ σα δεύτερη θα ρισκάρω στον καλοπληρωμένο άσο του 2.15.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΙΛ. Να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα λιγκ και ταυτόχρονα να ασχοληθεί αποκλειστικά με το πρωτάθλημα θέλει η Παρί. Το ντέρμπι με τη Λιλ είναι ιδανική περίπτωση για τους γηπεδούχους να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους. Βέβαια και η Λιλ δε θα ταξιδέψει στο Παρίσι για τουρισμό, αλλά πιστεύω πολύ στη νίκη των γηπεδούχων. Στο 2.10 ο άσος.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΕΤΙΣ    Over  1.65
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ     Over  1.50  / 4-6 γκολ  2.40
Κ.Π.Ρ. - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ    2   1.35
ΛΑΤΣΙΟ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ                            1   2.15  /  Over  1.90
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΙΛ                       1   2.10


άλλες επιλογές

Ο.Φ.Η. - ΚΕΡΚΥΡΑ         1   1.55
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Π.Α.Ο.Κ.    Over  1.75
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    1   1.60
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Α.Ε.Κ.     2-3 γκολ  1.70
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ   Χ2   3.10/2.35
ΤΖΕΖΕΝΑ - ΙΝΤΕΡ           2   1.75
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ  Over  1.50
ΝΑΠΟΛΙ - ΡΟΜΑ           Over  1.90


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου