Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Τιμωρία -36 βαθμών στη Σιόν!

Επαιξε τα... ρέστα της και αυτά καλείται να δώσει πλέον η Σιόν, που αφότου υπέστη ήττα στο δικαστικό πεδίο από ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ καλείται να αντιμετωπίσει και την αγωνιστική συντριβή με “καμπάνα” μείον 36 βαθμών!!!


Η ελβετική ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προχώρησε -αναγκαστικά- στην εφαρμογή της ντιρεκτίβας από την ΟΥΕΦΑ και τιμώρησε τη Σιόν με αφαίρεση 3 βαθμών για κάθε έναν αγώνα στον οποίο χρησιμοποίησε τους παίκτες που δεν είχε δικαίωμα, γεγονός που οδηγεί σε μία συνολική απώλεια 36 ολόκληρων βαθμών.

Ετσι, πλέον η Σιόν βυθίζεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στην Α' κατηγορία του ελβετικού πρωταθλήματος με -5 βαθμούς. Παράλληλα, δεν κατοχυρώθηκαν με νίκη 3-0 της εκάστοτε αντιπάλου ομάδας, για να μην διαταραχθούν πλήρως οι ισορροπίες στη Λίγκα.


Η Σιόν κρίθηκε ένοχη, καθώς χρησιμοποίησε τους Γκάρνερ, Γκονσάλβες, Μουτς, Φεϊντούνο, Κετκεοφόμοφον και Γκάμπρι στους αγώνες με τη Σέλτικ για το Γιουρόπα Λιγκ, παρά την απαγόρευση λόγω οικονομικής διαφοράς με μία αιγυπτιακή ομάδα που υπάρχει από το 2008...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου