Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Σάββατο 17/12/2011

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το τελευταίο που θα έχουμε φουλ αγωνιστική δράση σε όλα τα πρωταθλήματα. Καθώς λόγω γιορτών θα έχουμε τις καθιερωμένες διακοπές. Πλην Αγγλίας και Σκωτίας, βέβαια...

Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε από τις σημερινές αναμετρήσεις, σε ένα κουπόνι με εξεραιτικό ενδιαφέρον.


ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ. Φανερά βελτιωμένη η ομάδα του Αμβούργου, το τελευταίο διάστημα. Τρέχει ένα αήττητο σερί 7 αγώνων και η ομάδα της Άουγκσμπουργκ δε φαντάζει ικάνή να το σπάσει. Σίγουρα ίσως να μην είναι τόσο κακή ομάδα, όσο δείχνει η βαθμολογική της θέση, αλλά λείπει η σταθερότητα και είναι ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό αν δεν αλλάξει κάτι. Εύκολα ή δύσκολα το Αμβούργο αναμένεται να επικρατήσει, τερματίζοντας όσο το δυνατόν ψηλότερα, πριν τη διακοπή του χειμώνα. Άσος με 1.45.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΣΟΥΟΝΣΙ. Μπορεί η Νιούκασκλ να αγνοεί εδώ και ένα μήνα περίπου τη χαρά της νίκης, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως τα περισσότερα παιχνίδια που έδωσε ήταν με ομάδες κορυφής, βγάζοντας έτσι ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Στα περισσότερα ματς, παρά την ήττα της, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Η Σουόνσι, που παραμένει χωρίς νίκη εκτός, θα έχει δύσκολο έργο απόψε και δύσκολα θα αποφύγει την ήττα. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους στο 1.75 του άσου.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β'. Αγώνας για τη β' κατηγορία Ισπανίας. Οι γηπεδούχοι έχουν στόχο την απ' ευθείας άνοδο στην Primera και η νίκη είναι απαραίτητη για αυτούς. Τα δεύτερα της Μπαρτσελόνα κατά διαστήματα αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και γενικά έχουν επιθετική νοοτροπία στο παιχνίδι. Αν σκεφτούμε πως και η Βαγιαδολίδ σκοράρει, αλλά δέχεται το ίδιο εύκολα γκολ, το over (1.55) φαντάζει ιδανική επιλογή. Σα δεύτερο σημείο, ο καλοπληρωμένος άσος των γηπεδούχων με 1.95.

ΣΑΛΚΕ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ. Μεγάλο παιχνίδι, με τη Σάλκε να βρίσκεται σε εξεραιτική κατάσταση και να θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Η Βέρντερ μια ζέστη και μια κρύο. Πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και ευάλωτη εκτός έδρας. Δίκαια, φαβορί οι γηπεδούχοι στο ανεκτό 1.80 του άσου.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ            1   1.45
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΣΟΥΟΝΣΙ                           1   1.75
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β'           1   1.95  /  over  1.55
ΣΑΛΚΕ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ                   1   1.80

άλλες επιλογές

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ                   1   2.05
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ   2-3 γκολ  1.80
ΜΙΛΑΝ - ΣΙΕΝΑ                                         1   1.20Over 1.60
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΛΟΡΙΑΝ                                   1   1.45
ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΤΣΕΛΣΙ                             2 ημ.  1.55
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ              1   1.35
ΛΙΝΤΣ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ                                  1   2.05
ΛΥΩΝ - ΕΒΙΑΝ                                       Over  1.70

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου