Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Προτάσεις Σαββάτου 26/9/2015

Να'μαστε και πάλι εδώ! Τα πρωταθλήματα όλου του κόσμου βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως και τα δικά μας στοιχήματα, άσχετα που και πάλι δεν είχα τον απαιτούμενο χρόνο να ανεβάσω προτάσεις και επιλογές. Θα προσπαθήσω στο εξής να είμαι πιο συνεπής στο ραντεβού μας και να τα λέμε συχνότερα.

Ας πάμε κατευθείαν στο θέμα και ας δούμε τις σημερινές επιλογές μας.

Ξεκινώντας με Ελλάδα και Σούπερ Λιγκ...

Κατά σειρά έχουμε: ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Βάσει της εικόνας που έχουν δείξει στις έως τώρα αγωνιστικές οι δύο ομάδες θα πάω με τους Αγρινιώτες. Σταθερά καλές εμφανίσεις εν αντιθέσει με τους νησιωτες που τους θεωρώ σαν ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Κρατάω το Χ2 σε αυτό το παιχνίδι με απόδοση στη διπλή ευκαιρία 1.29 (ΟΠΑΠ).

Επόμενο χρονικά παιχνίδι το ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ. Αν και αμφιρροπο το ματς θα επιλέξω τον άσο του γηραιου στο 2.45.

Η μέρα κλείνει με το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Δε νομίζω πως οι ηπειρωτες είναι ικανοί να κάνουν ζημιά τη δεδομένη στιγμή στον Ολυμπιακό, γι'αυτο θα κρατήσω το over στο 1.30 και ειδικά θα ψάξω τα σκορακια 3-0 και 3-1.


Από Πρεμιερ Αγγλίας θα κρατήσω τον άσο (2.05) της ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ επί της ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ λόγω της εξαιρετικής φόρμας που δείχνουν να έχουν οι γηπεδούχοι.

Το over θα είναι η επιλογή μου στον αγώνα της ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ με τη ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ καθώς οι φιλοξενουμενοι παρουσιάζουν τρανταχτες αδυναμίες. Στο 1.45 η τιμή για πάνω από 2,5 γκολ ενώ σε συνδυασμό και με τον άσο ανεβαίνει στο 1.70 (1 & Over 2.5).

Η ομάδα του Μουρίνιο (ΤΣΕΛΣΙ) φιλοξενείται από τη ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ και παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο ύστερα από το κακό ξεκίνημα δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη. Μπορεί να έχει κακή παράδοση τα τελευταία χρόνια αλλά με τη τώρα κακή εικόνα των γηπεδούχων μπορεί να κάνει το διπλό (1.55).

Άλλες επιλογές από το νησί ο ασος (1.37) της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ επί της ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ και το over (1.60) στον αγώνα της ΤΟΤΕΝΑΜ με τη ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ.


Από Γερμανία πέρα από τη ΜΠΑΓΕΡΝ που πετάει θα ασχοληθώ με το over στο ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΜΗΣ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ. (1.65) η τιμή του.

Όπως επίσης αρκετά γκολ προβλέπω και στο ΑΜΒΟΥΡΓΟ που υποδέχεται τη ΣΑΛΚΕ. (1.60 το over).

Όσο για τη ΜΠΑΓΕΡΝ που είπαμε πως πετάει, η τιμή του διπλού απέναντι στη ΜΑΙΝΤΖ (1.17) κρίνεται απαγορευτική οπότε θα κάνουμε κι εδώ παιχνίδι με τα γκολ. Στο 1.45 το over.  Υπάρχει βέβαια και το live για να στοιχηματισουμε σε επόμενο γκολ κτλ.


Στην Ιταλία το μεγάλο ματς είναι αυτό που γίνεται το βράδυ στο σαν Πάολο ανάμεσα σε ΝΑΠΟΛΙ και ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. Κακό ξεκίνημα και για τους δυο και το σημερινό παιχνίδι θα δώσει ώθηση στον όποιο νικητή να ξεκινήσει την αντεπίθεση του. Το συντηρητικό ποντάρισμα που μπορούμε να κάνουμε, αφήνοντας στην άκρη τα σημεία είναι το G/G (1.80) και νομίζω πως έχει μεγάλη τύχη για επαλήθευση.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας η ΡΟΜΑ φιλοξενεί τη νεοφωτιστη ΚΑΡΠΙ. Παίζουμε άσο τη ΡΟΜΑ από ημίχρονο (1.85) ή τον άσο σε συνδυασμό με over. (1 & Over 2.5 με 1.97 απόδοση)

Στην Ισπανία, ένα μόνο ματς θα παίξω σήμερα. Είναι το ΣΕΒΙΛΛΗ - ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ. Η Σεβίλλη αν και καλή ομάδα πληρώνει το κακό ξεκίνημα και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει μια καλή εμφάνιση και επιτέλους να ξεκολλήσει. Άσο με 1.40 η επιλογή μας εδώ, ενώ αν θέλουμε να ανεβάσουμε το ρίσκο και την απόδοση θα πάμε με τον άσο από το ημίχρονο (2.08).


Από Πορτογαλία θα κρατήσω μονάχα τον μικρό άσο της ΜΠΕΝΦΙΚΑ απέναντι στην ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ (1.21) και τίποτα άλλο.


Ένα παιχνίδι και από Τουρκία. Τη νίκη της ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ επί της ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ (1.38 ο ασος).


Θα κλείσω με Βραζιλία και τον άσο (1.50) της ΓΚΡΕΜΙΟ απέναντι στην ΑΒΑΙ.




Ενδεικτική τετράδα αγώνων για σήμερα:
  
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ          1   2.05
ΡΟΜΑ - ΚΑΡΠΙ                           1/1   1.85
ΣΕΒΙΛΛΗ - ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ      1   1.40
ΝΑΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ          G/G   1.80


 
Αυτά για σήμερα... Καλή επιτυχία σε όλους και ελπίζω να συνδυάσουμε σωστά τις επιλογές μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου