Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Μάλμε: Μικραίνει το γήπεδό της για να μην… χωρέσει η Ρεάλ

Τους κανονισμούς της UEFA αποφάσισε να εκμεταλλευτεί η σουηδική ποδοσφαιρική ομάδα Μάλμε, σε μία προσπάθεια να περιορίσει τις κινήσεις των αστέρων της Ρεάλ Μαδρίτης, εν όψει του παιχνιδιού των δύο ομάδων για τους ομίλους του Champions League.

Όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι ιθύνοντες της ομάδας φαίνεται πως προετοιμάστηκαν πυρετωδώς για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μίκρυναν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, προσαρμόζοντας τις διαστάσεις του στις ελάχιστες δυνατές που επιτρέπει η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία (105×68 μέτρα).

Μπορεί η αλλαγή να προβλέπεται από τους κανονισμούς, ωστόσο το γεγονός πως συνέπεσε λίγο πριν τον αγώνα της Μάλμε απέναντι στη Ρεάλ προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Το σχέδιο των Σουηδών πρόδωσαν οι παλιές γραμμές του γηπέδου, τις οποίες μπορεί εύκολα να παρατηρήσει κανείς με μία προσεκτική ματιά.

Αυτό που μένει πλέον να φανεί, είναι αν η μείωση των διαστάσεων του γηπέδου κατά ένα μέτρο ανά πλευρά φτάνει για να ανακόψουν οι Σουηδοί τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τα υπόλοιπα αστέρια της Ρεάλ, το βράδυ της Τετάρτης.

Ίσως μία καλή ιδέα, θα ήταν να αφήσουν και το γκαζόν ακούρευτο.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου