Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

O ΟΠΑΠ επιστρέφει στην φανέλα του Παναθηναϊκού

Στην φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού θα διαφημίζεται ο ΟΠΑΠ, καθώς οι δύο πλευρές μετά από αρκετές ημέρες συζητήσεων, βρήκαν την χρυσή τομή και οριστικοποίησαν την συνεργασία τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα τις ιστοσελίδα sdna.gr, ο ΟΠΑΠ θα είναι χορηγός φανέλας του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ το «Τριφύλλι» θα βάλει μόνο για φέτος στα ταμεία του περίπου 1.6 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, ο Παναθηναϊκός γίνεται η δεύτερη ομάδα μετά τον ΠΑΟΚ (έχει ήδη συμφωνήσει με την Sportingbet), που διαχωρίζει την στάση του από τις υπόλοιπες ομάδες της Super League και χαράζει διαφορετική πορεία σε ότι αφορά το θέμα των εσόδων από χορηγίες.

Την ίδια στιγμή, στο αέρα βρίσκεται η κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος. Η προθεσμία της πρόσκλησης ενδιαφέροντος που είχε θέσει η διοικούσα αρχή της Superleague έληγε το μεσημέρι της Παρασκευής και απ΄ότι φαίνεται  δεν υπήρξε καμία πρόταση.

Πλέον τον πρώτο λόγο για την κεντρική χορηγία έχει ξανά ο ΟΠΑΠ και μένει να δούμε αν τελικά οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν σε κάποιο συμβιβασμό ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Βέβαια, ο ΟΠΑΠ δεν ήταν ποτέ «εκτός παιχνιδιού», καθώς σύμφωνα με όρο που υπήρχε στην προηγούμενη σύμβαση με την Superleague, εάν κάποιος ενδιαφερόμενος κάνει μεγαλύτερη πρόταση και ο ΟΠΑΠ την ισοφαρίσει, τότε αυτόματα η πρόταση του ΟΠΑΠ πρέπει να γίνει δεκτή.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου