Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Προτάσεις: Κυριακή 27/9/2015

Ικανοποιητικά κύλησε το Σάββατο με τις περισσότερες επιλογές μας να αποδεικνύονται σωστές. Από μονά καλά πήγαμε, στα παρολί είναι το θέμα του σωστού συνδυασμού.

Πάμε να δούμε τι κρατάμε απ ' το σημερινό κουπόνι...


Ξεκίνημα κλασικά με ματια στα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ.

Νωρίς παίζει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ με τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Περιμένω ανάλογη εικόνα για τους πράσινους, όπως αυτή στο μεσοβδόμαδο αγώνα με τον Λεβαδειακό. Έτσι εκτός από τον προφανή άσο του 1.25 που μπορεί να αποτελέσει ένα καλό στήριγμα για κάποια δελτία, στις επιλογές μας υπάρχει ο άσος από το ημίχρονο (1.66) , αλλά και το 1&Over με απόδοση 1.83 για όσους θέλουν να το ρισκάρουν περισσότερο.

Στον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ θα στηρίξουμε τον άσο του 1.60. Η επιλογή μας βασίζεται στην κάκιστη εικόνα που παρουσιάζουν οι φιλοξενούμενοι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Η λογική λέει πως αν ο Αστέρας παίξει βάσει των δυνατοτήτων του μπορεί να κάνει το διπλό. Ας μην ξεχνάμε όμως πως εντός της εβδομάδας έχει και ευρωπαικές υποχρεώσεις. Μπερδεμένα πράγματα. Προς το παρών NO BET, ίσως δούμε κάτι στο live.

Για το ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. η επιλογή μου είναι το G/G στο 2.10, χωρίς όμως να αποτελεί την κύρια επιλογή για το δελτίο.

  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι οι βασικές επιλογές για ποντάρισμα από το ελληνικό πρωτάθλημα. Δυάδα, λοιπόν με τους δυο άσους.


Στη Football League λογικά θα περάσει ο άσος του ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ απέναντι στη ΖΑΚΥΝΘΟ με απόδοση 1.50.


Από Αγγλία θα ακολουθήσω το over στον αγώνα που διεξάγετε για την Τσάμπιονσιπ ανάμεσα σε ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ και ΛΙΝΤΣ. Η τιμή του στο 1.80.


Για τη Μπουντεσλίγκα η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ υποδέχεται την ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ. Η τιμή για το άσο βρίσκεται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα οπότε ψάχνοντας στα ειδικα μπορούμε να ποντάρουμε στο 1 & Over 2.5 με 1.47 απόδοση ή σε νίκη των γηπεδούχων με κάποιο χάντικαπ. Έτσι με τη Ντόρτμουντ στο -2 πληρωνόμαστε με 2.05.


Στην Ιταλία δε βλέπω κάποιο ξεκάθαρο σημείο, αλλά είναι οι αγώνες που μου αρέσουν στο Over. Πρόκειτε για το ΤΖΕΝΟΑ - ΜΙΛΑΝ με αποδόση 2.02 για πάνω από 2,5 γκολ στον αγώνα και για το ΙΝΤΕΡ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ η απόδοση βρίσκεται αντίστοιχα 1.97 για το ενδεχόμενο του over.


Στην Ισπανία μόνη επιλογή το G/G (1.93) στο ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ.


Για το γαλλικό πρωτάθλημα ξεχώρισα τον αγώνα ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΝΙΣ. Το 1.73 για τη νίκη της γηπεδούχου κρίνεται ικανοποιητικό και στηρίζουμε...


Τέλος, από Βραζιλία κρατάμε το over στο ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ με συντελεστή 2.02 και θα τολμήσουμε στο διπλό (1.88) στον αγώνα ΤΖΟΙΝΒΙΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ.



Καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου