Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η Σούπερ Λίγκα αναζητεί χορηγό μετά το αδιέξοδο με ΟΠΑΠ

Σε αναζήτηση κεντρικού χορηγού για το πρωτάθλημα βρίσκεται πια και επίσημα ο συνεταιρισμός, μετά το αδιέξοδο στο οποίο κατέληξαν οι συζητήσεις με τον ΟΠΑΠ. Παράλληλα, η διοργανώτρια απέρριψε την πρόταση της εταιρείας Stoiximan, επειδή έκρινε ότι ήταν χαμηλή.

Το πρόβλημα στις συζητήσεις ήταν η ρήτρα αποκλειστικότητας που ζητούσε ο ΟΠΑΠ για τη χορηγία στη φανέλα, αίτημα στο οποίο είχαν αντιδράσει από την πρώτη στιγμή Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Βέροια.

Σε επιστολή που απέστειλαν μάλιστα οι "ερυθρόλευκοι" στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας, έκαναν λόγο για εκβιαστικούς όρους που θέτει ο Οργανισμός, με στόχο τον έλεγχο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του Δ.Σ. ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, υπογράμμισε: «Εξετάστηκαν δύο προτάσεις. Της stoiximan, που είχε εκπνεύσει και κρίθηκε χαμηλή και η πρόταση του ΟΠΑΠ, που δεν μπορούσε να υλοποιηθεί λόγω της αποκλειστικότητας».

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; «Να απευθυνθούμε στην αγορά, χωρίς δεσμεύσεις που δημιουργούν προβλήματα, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε χωρίς αποκλειστικότητες ή άλλα προβλήματα. Υπάρχει πρόβλημα, δεν έχουμε λόγους να το κρύψουμε. Αλλά εκεί που οδηγήθηκαν τα πράγματα έπρεπε να προχωρήσουμε. Υπήρχαν σοβαρές αντιρρήσεις από τα μέλη για τις υπάρχουσες προτάσεις. Σας εξήγησα ότι στην πράξη δεν μπορούσε να προχωρήσει η πρόταση του ΟΠΑΠ».

Και ο κ. Μποροβήλος κατέληξε: «Πάμε στη λογική ενός χορηγού, ο οποίος αυτά τα οποία θα αγοράζει, θα είναι αυτά που θα μπορούμε να του δώσουμε. Υπάρχουν προϊόντα όπως οι φανέλες που εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε. Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε μια ομάδα να δώσει την φανέλα κατά αποκλειστικότητα».




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου