Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Έφαγαν πολύ ξύλο…

Πριν από την έναρξη του αγώνα οπαδοί της Μπάγερν προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους μέσα στο Καραϊσκάκη


Κάποιοι από τους Γερμανούς έβριζαν και έλεγαν «δώστε τα λεφτά που χρωστάτε»


Άσχημη εντύπωση έκανε η συμπεριφορά των οπαδών της Μπάγερν στο Καραϊσκάκη. Δεν είχαν καλά καλά προλάβει να κάτσουν στις θέσεις τους και άρχισαν να πετούν αντικείμενα στους φίλους του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στις πιο κοντινές θύρες.

Περίπου μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, η κατάσταση εκτραχύνθηκε και τα ΜΑΤ που περιστοίχιζαν τους Γερμανούς οπαδούς ανέλαβαν δράση. Για λίγα λεπτά έπεσε ξύλο, με τους οπαδούς της Μπάγερν να αναγκάζονται να αναδιπλωθούν, μπροστά στα γκλοπ των αστυνομικών.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν πολύ αυστηρά, ενώ μετά από την ένταση που δημιουργήθηκε αυξήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν επιφορτισμένες με τη φύλαξη των οπαδών της Μπάγερν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του Ολυμπιακού έξω από το γήπεδο, κάποιοι από τους Γερμανούς έβριζαν στα αγγλικά και στα γερμανικά, μερικοί ανέφεραν το όνομα της Μέρκελ για να τσαντίσουν τους Έλληνες (!) και κάποιοι έλεγαν «δώστε τα λεφτά που χρωστάτε».

Για τους φίλους του Ολυμπιακού πάντως το παιχνίδι ήταν γιορτή κι αυτό φάνηκε από νωρίς.

Η εξέδρα των φανατικών ήταν γεμάτη από τις 20.15 και τα συνθήματα ευρωπαϊκού περιεχομένου έδιναν κι έπαιρναν.

Μόλις έκαναν την εμφάνισή τους οι «ερυθρόλευκοι» αποθεώθηκαν, με τον Ρομπέρτο να παίρνει τη μερίδα του λέοντος των επευφημιών. Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Νόιερ, έναν από τους κορυφαίους «πορτιέρο» του κόσμου. Μάλιστα χθες ο Ρομπέρτο ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού είχε και τη σημαία του στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ φρόντισε να εφοδιάσει τον «ερυθρόλευκο» κόσμο με σημαίες οι οποίες είχαν τοποθετηθεί από νωρίς στα καθίσματα και όσοι κάθονταν στη θέση τους έπαιρναν τη σημαία και συμμετείχαν στη δημιουργία εντυπωσιακής ατμόσφαιρας.

Ελάχιστα ακριβά εισιτήρια είχαν μείνει προς διάθεση πριν από την έναρξη του αγώνα, τα οποία προέρχονταν από επιστροφές χορηγών, αλλά κι αυτά διατέθηκαν, ώστε το Καραϊσκάκη ήταν κατάμεστο.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου