Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Παιχνίδι με Champion's League!

Παιχνίδι, με τι άλλο; Μα φυσικά με Champion's League θα κάνουμε απόψε. Η αυλαία ανοίγει με τους πρώτους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων.

Πάμε, λοιπόν, για μια ανάλυση των αποδόσεων και των ζευγαριών...


5ος όμιλος:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Η λογική λέει άσο και over, όμως η απουσία του Μέσι από τους Καταλανούς ίσως αποβεί καθοριστική στη δημιουργία και στην ανάπτυξη παιχνιδιού για την ομάδα της Βαρκελώνης. Προς το παρόν δε θα ακουμπήσω θα περιμένω μάλλον στο live.


MΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΡΟΜΑ: Οι Ρωμαίοι είναι το φαβορί του αγώνα και μάλιστα βρίσκουμε το διπλό σε δελεαστική απόδοση (1.90). Δεν πρέπει βέβαια, να ξεχνάμε πως στο παρελθόν η ΜΠΑΤΕ έχει κάνει αρκετές ζημιές. Αν η Ρόμα αποδώσει βάσει των δυνατοτήτων της μπορεί να πάρει τη νίκη που άλλωστε είναι και ο στόχος της αν θέλει να έχει τον πρώτο λόγω για τη δεύτερη θέση, δεδομένου πως η Μπάρτσα θα τερματήσει 1η. Εναλλακτική επιλογή είναι τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι με απόδοση 1.95.


6ος όμιλος:

Ελληνική παρουσία και ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Με απρόσμενη ήττα ξεκίνησαν οι Άγγλοι (1-2 στο Ζάγκρεμπ) πριν 15 μέρες και έτσι η νίκη αποτελεί μονόδρομο γι' αυτούς. Ο Ολυμπιακός παραδοσιακά χάνει στο Λονδίνο δυσκολεύοντας σχεδόν πάντα τους "κανονιέρηδες". Λέτε να ήρθε η ώρα να πάρει αποτέλεσμα; Η εικόνα του βέβαια απέναντι στη Μπάγερν δεν ήταν και ότι καλύτερο αλλά σε τέτοια ματς ποτέ δεν ξέρεις. Θα προτιμήσω να μείνω μακρυά από κάποιο σημείο επιλέγοντας το over με συντελεστή 1.61.


ΜΠΑΡΓΕΡΝ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ολοκληρώνουν τα παιχνίδια του ομίλου. Οι Κροάτες έκαναν την έκληξη την περασμένη αγωνιστική, όμως απέναντι στη Μπάγερν δεν φαίνεται να έχουν καμιά τύχη. Στο 1.40 το over 2,5 γκολ, και 1&over 2,5 βρίσκεται στο 1,47 είναι οι επιλογές μας παίζοντας συντηριτικά.



7ος όμιλος

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ. Παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν (λογικά) την τρίτη θέση του ομίλου. Θεωρητικά η Ντιναμό έχει ένα προβάδισμα, αλλά θα μείνω μακρυά... NO BET!


Επιστροφή για τον Μουρίνιο στο σπίτι του... ΠΟΡΤΟ - ΤΣΕΛΣΙ. Βγάζει μάτια αυτό το 3,50 στο διπλό, αλλά η εικόνα της Τσέλσι στα τελευταία μας είναι προβληματική. Από την άλλη η Πόρτο με δεδομένη τη δύναμη της έδρας αποτελεί ερωτηματικό. Και επειδή στο παιχνίδι βλέπω και πολύ ισοπαλία θα προτιμήσω το over 1,5 γκολ με 1,44 ή θα επιλέξω τη διπλή ευκαιρία στο Χ2 με 1,61.


8ος όμιλος

ΖΕΝΙΤ - ΓΑΝΔΗ. Αγώνας που το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Τουλάχιστον πριν το παιχνίδι. Μεγάλο διπλό έβγαλε η Ζενίτ απέναντι στη Βαλένθια και απόψε ψάχνει να ζευγαρώσει τις νίκες της. Δεν είναι κακό το 1.40 στον άσο και εκεί θα ποντάρουμε κι εμείς.


ΛΥΩΝ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου και με τις δυο να μην έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στα πρωταθλήματά τους. Θα μείνουμε μακριά από κάποιοι σημείο και θα επιλέξουμε το over που πληρώνει 2,15.



Η συνέχεια επί της οθόνης...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου