Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Προτάσεις: Κυριακή 11/10/2015

Συνενεχίζεται η ποδοσφαιρική εβδομάδα με τους αγώνες των προκριματικών για το EURO 2016 της Γαλλίας.

Από στοιχηματικής άποψης λείπει το μεγάλο παιχνίδι, αφου τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει αναφορικά με την πρόκριση. Έτσι οι επιλογές μας είναι περιορισμένες.

Ας δούμε τι κρατάμε:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ: Οι Γερμανοί δεν είναι αδιάφοροι. Θέλουν τη νίκη για να πάρουν και μαθηματικά την πρωτιά στον όμιλο. Έχω την εντύπωση πως η ομάδα της Γεωργίας θα πληρώσει τα σπασμένα για την ήττα των Γερμανών στον προηγούμενο αγώνα. Η επιλογή μου είναι το NO GOAL (1.47) μιας και πιστεύω πως η Γεωργία θα μείνει στο μηδέν.


Στα δικά μας... ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Νίκη γοήτρου ψάχνει η εθνική απέναντι στην ομάδα της Ουγγαρίας που δεν είναι και κανα μεγαθήτριο. Πραγματικός αντίπαλος είναι η κακή ψυχολογία και όλος αυτός ο αρνητισμός γύρω από την εθνική. Αν θέλουμε να πάμε μπροστά, πρέπει να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά και ο τρόπος είναι ένας: ΝΙΚΗ απόψε με την Ουγγαρία. Η τιμή στον άσο (2.72) αρκετά υψηλή και οφείλετε στην κακή πορεία της εθνικής μας. Εγώ, πάντως θα αγοράσω (σε μονό πάντα), ενώ η βασική μου επιλογή θα είναι το Over 1,5 γκολ σε απόδοση 1.57.


Εκτός όμως από εθνικές ομάδες έχουμε και Φούτμπολ Λιγκ...

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  θα είναι η μοναδική επιλογή μας. Στο 2.30 βρίσκουμε τον άσο και εκεί θα ποντάρουμε, βασιζόμενοι στον ενθουσιασμό των γηπεδούχων στο ξεκίνημά τους στην κατηγορία.


Από Β' Ιταλίας κρατάμε το άσο (1.97) στο παιχνίδι ΜΠΑΡΙ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΖΙΑΝΟ.


Στη ΛΙΓΚ 2 Αγγλίας το over στον αγώνα ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΠΛΙΜΟΥΘ με απόδοση 1.88 μοιάζει καλή επιλογή.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου