Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

"Τρίζει" ο πάγκος του Μουρίνιο

Ο πάγκος του Ζοζέ Μουρίνιο ταλαντεύεται όλο και περισσότερο, μετά την πέμπτη ήττα της Τσέλσι στις πρώτες δέκα αγωνιστικές στην Premier League.

Το Σάββατο οι «μπλε» ηττήθηκαν και από τη Γουέστ Χαμ, με τον Μουρίνιο να αποβάλλεται κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου επειδή προσπάθησε να εισέλθει στο δωμάτιο των διαιτητών.

Ο Πορτογάλος προπονητής ήθελε να διαμαρτυρηθεί για την αποβολή του Νεμάνια Μάτιτς καθώς και για το ακυρθωθέν, πιθανώς άδικα, γκολ του Κουρτ Ζούμα.

Μετά τον αγώνα ο «Special One» προτίμησε να αποφύγει κάθε επαφή με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εγκαταλείποντας τη συνέντευξη Τύπου. Μια συμπεριφορά που δεν αποδεικνύει τίποτε άλλο από μια νευρικότητα, που φέρνει τον Μουρίνιο σε πορεία σύγκρουσης με τους διαιτητές και τα ΜΜΕ κάθε σαββατοκύριακο πια.

Μετά τη νίκη την προηγούμενο αγωνιστική εναντίον της Άστον Βίλα και την ισοπαλία στο Κίεβο απέναντι στην Ντιναμό για το Τσάμπιονς Λιγκ, μεσοβδόμαδα, η  ηρεμία φαινόταν να έχει επιστρέψει στο στρατόπεδο της Τσέλσι.

Ύστερα όμως από το νέο παραπάτημα στο πρωτάθλημα, που υποβίβασε τους πρωταθλητές Αγγλίας στην τέταρτη θέση από το τέλος, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί πλέον.

Ακόμη και μια ξαφνική, ηχηρή απόλυση του Μουρίνιο, ο οποίος σύμφωνα με Βρετανούς bookmakers είναι ο μάνατζερ με τις μεγαλύτερες πιθανότητες απόλυσης μετά τον τεχνικό της Νιούκαστλ, Στιβ ΜακΛάρεν.

Έτσι όπως διαμορφώθηκε πια η κατάσταση, ο «Μου» έχει στη διάθεσή του λιγότερο από 10 ημέρες για να σώσει τη δουλειά του στην ομάδα του Λονδίνου.

Καθοριστικοί για το μέλλον του θα είναι οι αγώνες την Τετάρτη με τη Στόουκ (Λιγκ Καπ), με τη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα κι εκείνος της 4ης αγωνιστικής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Ντιναμό Κιέβου, την επόμενη εβδομάδα.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου