Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Προτάσεις: Τρίτη 27/10/2015

Μετά από ένα ομολογουμένως βατό Σαββατοκύριακο, αφού οι περισσότερες επιλογές πέρασαν "τρένο", συνεχίζουμε με το μεσοβδόμαδο κουπόνι να περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο επιλογές από τα κύπελλα σχεδόν όλων των χωρών της Ευρώπης. Εξαίρεση η Ιταλία, όπου έχει κανονική αγωνιστική.

Ας δούμε τι έχουμε επιλέξει από τη σημερινή διαλογή αγώνων.


Από τους σημερινούς αγώνες του κυπέλλου Ελλάδος έχω κρατήσει δύο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ είναι ο πρώτος, και θα στηρίξω την έδρα. Πληρώνει καλά ο άσος 2.40 και θα το τολμήσω.   

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, είναι η δεύτερη επιλογή μου από το ελληνικό κύπελλο. Μεγάλη διαφορά χωρίζει τις δυο ομάδες. Ο Απόλλων είναι από τις καλύτερες ομάδες στη Football League, ενώ ο ιστορικός Παναιγειάλειος θα πρέπει να δώσει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό και εκ των πραγμάτων δε θα ρίξει βαρύτητα στο κύπελλο. Η τιμή για τον άσο έχει βέβαια κατρακυλήσει στο 1.29 τώρα (άνοιξε γύρω στο 1.65 η αγορά), αλλά πιστεύω πως αποτελεί ένα καλό στήριγμα. Εναλλακτικά για όσους θα ήθελαν να ρισκάρουν περισσότερο ανεβάζοντας την απόδοση θα πρότεινα το Ημ.1 / Τελ.1 με 1.83.

  
Κύπελλο Γερμανίας με πρόωρο τελικό: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ. Ανεβασμένοι οι "Λύκοι" τελευταία, γνωστή και η ικανότητα της Μπάγερν. Τριπλή παραλλαγή το παιχνίδι. Γι'αυτό θα επιλέξω τα εκατέρωθεν Goal. G/G με 1.73.


Δυο παιχνίδια και από τη Β' Ιταλίας.

ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΜΠΑΡΙ. Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Συντηρητικό ποντάρισμα με  X2 (1.40) ή τολμηρό 2.50 για το διπλό.

ΤΣΕΖΕΝΑ - ΚΟΜΟ: Αναμένω εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων. Δίκαιο φαβορί με τον άσο στο 1.62.



ΛΙΓΚ ΚΑΠ Αγγλίας με σπουδαίες αναμετρήσεις. Κρατάω δύο.

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ με τον άσο των "ζαχαρωρών" να πληρώνει 1.62. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, έστω και δύσκολα πρέπει να κερδίσουν.

ΣΤΟΟΥΚ - ΤΣΕΛΣΙ: Ξέρω... θα μου πείτε πως έχω εμμονή με την Τσέλσι, αφού και πάλι τη δίνω ως BET OF THE DAY. Τι να κάνω; Αυτό το 1.97 για το διπλό, είναι πρόκληση. Ο Μουρίνιο παίζει το κεφάλι του και εγώ περιμένω το πολυαναμενώμενο ξύπνημα των "μπλε". Αν πάλι κολώνετε να με ακολουθήσετε, εναλλακτική επιλογή το Over που πληρώνει εξ' ίσου καλά (1.93) .


Πρώτη κατηγορία Ιταλίας και ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΙΝΤΕΡ . Καλή παράδοση απέναντι στη Μπολόνια έχει η Ίντερ, που είναι σαφώς ανώτερη. Λίγα πράγματα από τους γηπεδούχους, οπότε το διπλό στο 1.75 μοιάζει λογική επιλογή.
   

Τέλος από Β' Βραζιλίας στον αφώνα ΜΠΟΑ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ θα πάω με το διπλό της Αμέρικα (1.80), που αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά ανόδου θα πρέπει να το κάνει απέναντι στη Μπόα που μάλλον θα χαιρετήσει την κατηγορία.



Αυτά για σήμερα... Καλή τύχη σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου