Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Προτάσεις: Πέμπτη 15/10/2015

Με δυο δυάδες θα θα κάνουμε παιχνίδι απόψε. Μία με βραζιλιάνικους αγώνες μεταμεσονύκτια και μια νωρίτερα στην Ευρώπη. Συν ένα παιχνίδι μπόνους για τριάδα.

Βέβαια, μην περιμένετε τίποτα σπουδαίους αγώνες για σήμερα μιας και το κουπόνι παραμένει λειψό. Φουλ πρόγραμμα και επιστροφή στα πρωταθλήματα από αύριο...


ΛΙΓΚ ΚΑΠ Ρουμανίας και ΣΤΕΑΟΥΑ - ΠΟΛΙ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ. Η Στεάουα θα ψάξει για εκδίκηση για την ήττα στο πρωτάθλημα πριν ένα μήνα περίπου. Εξάλλου το Λιγκ Καπ είναι μέσα στους στόχους της. Στο 1.44 ο άσος.


Για το Κύπελλο Ισπανίας σε νοκ άουτ αγώνα αγωνίζονται ΣΑΡΑΓΟΣΑ και ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ. Αν και με απουσίες οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να είναι καλύτεροι. Ταμπούρι θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι ελπίζοντας σε κάτι καλό. Θα πάρω τον άσο στο 1.75 και σαν δεύτερη επιλογή το UNDER στο 1.67.


Αυτή είναι η πρώτη δυάδα μας. Σαν έξτρα παιχνίδι έχω επιλέξει το ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΓΙΑΡΟ από το πρωτάθλημα Φινλανδίας. Οι γηπεδούχοι θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για ένα πλασάρισμα στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαικές διοργανώσεις γι' αυτό και θέλουν σημερα τη νίκη. Από την άλλη η Γιάρο, ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα, καίγεται αλλά πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες και επειδή πιστεύω πως οι γηπεδούχοι δε θα παρουσιαστούν αδιάφοροι θα κρατήσω τον άσο (1.80).



Πάμε στα βραδυνά παιχνίδια, στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και στο πρωτάθλημα Βραζιλίας.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΓΚΟΙΑΣ: Η πρωτοπόρος Κορίνθιανς θέλει να συνεχίσει με νίκη για να κρατήσει τη διαφορά που έχει από τη δεύτερη Ατλέτικο Μινέιρο. Μην ξεχνάμε πως η δεύτερη χθες με νίκη της μείωσε, έστω και προσωρινά στους 2 βαθμούς. Η Γκοιάς είναι από τις ομάδες που παλεύεουν για τη σωτηρία. Θα χρειαστεί μεγάλη δόση τύχης για να φύγει με κάτι καλό σήμερα από το παιχνίδι. Αν και περιμένω πολλά γκολ θα το πάω πιο συντηρητικά κρατώντας τον άσο της γηπεδούχου στο τίμιο 1.47.


Τη βραζιλιάνικη δυάδα μας συμπληρώνει ο αγώνας ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ. Χωρίς περιθώρια η Βάσκο αφού πλέον τα περιθώρια στενεύουν. Στα θετικά για τους γηπεδούχους η καλή φόρμα στην οποία βρίσκονται τελευταία. Πάμε με το κίνητρο και τον καλοπληρωμένο άσο της Βάσκο (2.00).


Σαν τρίτο παιχνίδι έχω κρατήσει αυτό της ΓΚΡΕΜΙΟ με τη ΣΑΝΤΟΣ. Η Γκρέμιο έχει ισχυρή έδρα, αλλά η Σάντος τελευταία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Δυσκολο να βρεις σημείο για αυτό το παιχνίδι. Εξάλλου, είναι ντέρμπι ανάμεσα στο 3ο και τον 4ο της βαθμολογίας, οπότε όλα είναι ανοικτά. Όμως οι δυο ομάδες τελευταία δείχνουν να βρίσκουν με ευκολία το δρόμο προς τα δίχτια. Αν και η παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια λέει under, εγώ θα επιλέξω το over 2,5. Κάτι οι επιθέσεις των ομάδων, κάτι η υψηλή τιμή του over (2.22), δεν το σκέφτηκα και πολυ...



Αυτά για σήμερα. Περισσότερο στοίχημα αυριο με την επιστροφή και των μεγάλων πρωταθλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου