Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Μονά Αποδεκτά: Ο σωστός δρόμος προς το ταμείο

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι και συνδυασμοί στοιχηματισμού, αλλά σίγουρα ο πλέον κερδοφόρος σε βάθος χρόνου και αυτός οποίος επιλέγει ο παίκτης που ξέρει τι πρέπει να κάνει για να βγει κερδισμένος, είναι τα «μονά αποδεκτά».

Με άλλα λόγια, είναι η επιλογή ενός και μόνο σημείου σε κάθε ποντάρισμα. Όταν σε ένα δελτίο βάζει κανείς περισσότερα του ενός σημεία, σίγουρα μειώνει τις πιθανότητές του να κερδίσει τη «μάχη» με τον boοk, ενώ παράλληλα αυξάνει από μόνος τη "γκανιότα" του δελτίου του.

Αν τα σημεία που επιλέγει να παίξει ο καθένας, τα ποντάρει σε «μονά αποδεκτά» αντί ενός παρολί, με τις αποδόσεις να βρίσκονται γύρω στο 2.00 και ακολουθόντας για μεγάλο διάστημα αυτή τη στρατηγική, τότε αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες του να έχει κέρδος σε βάθος χρόνου.

Πολλές εταιρίες, μάλιστα, όπως ο Stoiximan, προσφέρουν καθημερινά παιχνίδια προς στοιχηματισμό με 0% γκανιότα, γεγονός το οποίο μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη για έναν παίκτη.

Το παρολί, ο συνδυασμός πολλών γεγονότων σε ένα δελτίο, εμπεριέχει μεγάλο κίνδυνο, καθώς έστω και μία πρόβλεψη να χαθεί, τότε τα οφέλη για τον παίκτη είναι μηδαμινά. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, να παίζει κανείς ένα και μόνο σημείο ανά δελτίο, καθώς αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσει. Το κύριο μέλημα ενός σωστού παίκτη στοιχήματος είναι να μη χάνει και έτσι θα καταφέρει να διαχειριστεί σωστά το κεφάλαιό του (Bankroll Management) και σε βάθος χρόνου να βγει νικητής στη μάχη με τους bookmakers!

Συμπερασματικά, ένα παρολί, έχει σίγουρα μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με το «μονό». Από την άλλη, όμως, ένα δελτίο με μία και μοναδική επιλογή, λογικά και μόνο αν το σκεφτεί κανείς, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιβεβαίωσης από ένα δελτίο στο οποίο ο παίκτης πρέπει να προβλέψει σωστά, δύο, τρία ή και περισσότερα σημεία προκειμένου να «πληρωθεί».

Προτιμάτε, λοιπόν, να στοιχηματίζετε σε «μονά αποδεκτά», τα οποία αποτελούν το σωστό δρόμο προς το ταμείο!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου