Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Στημένα: Νέα κατάθεση φωτιά για το Ολυμπιακός – Βέροια

Ο πρώην παίκτης της Βέροιας, Γκιγέρμο Πέρεθ, επιβεβαίωσε ότι το ματς στήθηκε στο ημίχρονο προκειμένου να λήξει με σκορ 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού


Νέα κατάθεση-βόμβα για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, και συγκεκριμένα για το χαρακτηρισμένο ως «στημένο» παιχνίδι του 2013 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βέροια, έχει στη διάθεση του ο ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.

Πρόκειται για την κατάθεση του Ισπανού πρώην παίκτη της Βέροιας, Γκιγέρμο Πέρεθ, στον οποίο ο ανακριτής είχε ασκήσει ποινική δίωξη για δωροδοκία-δωροληψία, αναφορικά με το παιχνίδι και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Ο Ισπανός απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή στις αρχές Σεπτεμβρίου και επιβεβαίωσε τα όσα είχαν καταθέσει και οι Γεωργέας, Καλαϊτζίδης και Καλογέρης, ότι το ματς στήθηκε στο ημίχρονο προκειμένου να λήξει με σκορ 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού, όπως και έγινε.

Για το επίμαχο ματς ο ανακριτής έχει ήδη απαγγείλει κατηγορίες στους Βαγγέλη Μαρινάκη Γιώργο Αρβανιτίδη, και Γιώργο Λαναρή, καθώς και σε ποδοσφαιριστές της Βέροιας.

Με την προσθήκη του Γκιγέρμο Πέρεθ οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης έφτασαν τους 35 και θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία η οποία θα παραδοθεί στον εισαγγελέα εφετών. Ο τελευταίος θα τη μελετήσει και θα υποβάλει πρόταση για το ποιοι από τους κατηγορούμενους θα παραπεμφθούν σε δίκη.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου