Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Προτάσεις: Πέμπτη 29/10/2015

Λίγες οι επιλογές από το σημερινό κουπόνι. Έχουμε επιλέξει μια τετράδα αγώνων και με αυτή θα πορευθούμε σε μονά και σε σύστημα με ζητούμενα.

Διαλέξαμε γεμάτες αποδόσεις με καλές όμως πιθανότητες επαλήθευσης και μόνο ένα φαινομενικά εύκολο φαβορί.

Ας δούμε τις επιλογές μας:


ΛΙΝΤΣ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ σε αγώνα για την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας η πρώτη μας επιλογή. Δε διανύειουν την καλύτερή τους περίοδο οι δυο ομάδες. Θα πάμε όμως με τη γηπεδούχο που ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη και το 2.70 του άσου είναι δελεαστικότατο...


ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ. Η Γαλατά δείχνει να έχει πάρει μπρος και η νίκη σήμερα φαντάζει εύκολη. Κρατάμε τον άσο στο 1.50, αλλά θα ρίξουμε και ένα ποντάρισμα στο συνδυασμό νίκης και όβερ (1 & Over 2.5 με 2.12).


Στην Ιταλία, την αγωνιστική κλείνει ο αγώνας της ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ με την ΕΜΠΟΛΙ. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι που θα πρέπει όμως να σπάσουν την καλά κλεισμενη άμυνα της Έμπολι. Πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουν. Εξ' ου και ο άσος στο 2.45 (έφτασε πριν λίγο από 2.10 αρχική τιμή).


Ένα διπλό κρατήσαμε για το τέλος. Αυτό στον αγώνα για το βελγικό πρωτάθλημα ανάμεσα σε ΚΟΡΤΡΑΙΚ και ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ. 1.80 η απόδοση. Καθόλου άσχημα για μια ομάδα πρωταθλητισμού όπως η Άντερλεχτ. Μην ξεχνάμε όμως πως θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που έχει ως τώρα το αήττητο στην έδρα της και τα πράγματα μόνο εύκολα δε θα είναι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου