Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Προτάσεις: Τετάρτη 14/10/2015

Φτωχό από αγώνες, το σημερινό κουπόνι αλλά μια καλή ευκαιρία να ζεσταθούμε για το προσεχές Σ-Κ που επιστρέφει με φουλ πρόγραμμα αγώνων ύστερα από τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Σήμερα θα κρατήσω δυο παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Ελλάδας αρχικά και κάποιες άλλες επιλογές που θα δούμε στη συνέχεια.

Ξεκινάω με το Over (1.70) στο παιχνίδι του ΑΡΗ με τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ για τη Football League 2. Πρώτη φορά με κόσμο στο Χαριλάου οι κιτρινόμαυροι και απέναντι σε έναν σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο θα έχουν την ευκαιρία να πετύχουν μια ευρεία νίκη.


Σε παιχνίδι που είχε αναβληθεί την 1η αγωνιστική, αναμετρώνται ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. Πρόλαβα και έπαιξα το πρωί το διπλό της Παναχαικής στο 1.72. Τώρα έχει πέσει στο 1.44. Οι Πατρινοί έχασαν το πρώτο τους παιχνίδι από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα με 1-0, όμως όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ δεν είχαν κακή παρουσία. Πιστέυω πως στην δεύτερη εξόρμησή τους θα τα καταφέρουν απέναντι στην ομάδα της Ελευσίνας που στα πρώτα δείγματα που έχει δώσει δεν πείθει.


Αυτή κρατάω σα βασική δυάδα επιλογών για σήμερα και από 'κει και πέρα έχω ξεχωρίσει και τα παρακάτω για συμπλήρωμα...



Στην ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ Αγγλίας την αγωνιστική που είχαμε χθες, κλείνει σήμερα το παιχνίδι ΡΕΞΑΜ - ΓΚΙΣΕΛΙ. Ο αγώνας μοιάζει ευκαιρία για τη Ρέξαμ να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην αδύναμη νεοφώτιστη Γκίσελι. Ο άσος στο 1.40.


Τον άσο έχω επιλέξει και σε ένα αγώνα για τη Β' ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ. Πρόκειτε για το παιχνίδι ΜΠΡΑΝ - ΓΙΕΡΒ. Στο 1.57 η απόδοση για τη νίκη των γηπεδούχων που κυνηγούν την απευθείας άνοδο που δίνει η δεύτερη θέση στην ποία βρίσκονται τώρα.


Από ΒΡΑΖΙΛΙΑ θα ακολουθήσω μόνο τον άσο (1.50) στο παιχνίδι της ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ απέναντι στην ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ. Και ενδεχομένως να κοιτάξω και το διπλό (2.90) στον αγώνα της ΤΖΟΙΝΒΙΛ με την ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ.



Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου