Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Προτάσεις: Παρασκευή 30/10/2015

Με εξαίρεση τη Γαλατασαράι που πέρασε άνετα, άκλαφτες πήγαν χθες οι υπόλοιπες επιλογές μας. Διαλέξαμε βέβαια υψηλές αποδόσεις αλλά η αποτυχία δεν παύει να είναι αποτυχία κι αυτό στο στοίχημα είναι που μετράει στο τέλος.

Πάμε στα σημερινά...

Δύο μικρά στάνταρ και δύο οβερ θα είναι οι κυρίως επιλογές μας απόψε. Ας τις δούμε:


ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ. Η πρωτοπόρος Μπεσίκτας γνωρίζοντας τα χθεσινά αποτελέσματα των άλλων δυο ανταγωνιστών του τίτλου θέλει να κρατήσει τα κεκτημένα. Η νίκη είναι μονόδρομος. Κρατάμε τον άσο στο 1.53.


ΤΟΝΤΕΛΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ. Κακό ξεκίνημα για τους "αετούς" της Λισσαβώνας στο πρωτάθλημα με την πρόσφατη εντός έδρας ήττα (0-3) από τη μισητή Σπόρτινγκ να τους έχει λαβώσει το γόητρο. Επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στις νίκες πριν μείνει πολύ πίσω. Ποντάρουμε στο διπλό της Μπενφίκα με απόδοση 1.25.


Αυτά ήταν τα δυο φαβορί που θα παίξουμε σήμερα σε δυάδα.


ΡΕΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ. Με το μυαλό στη Μαδρίτη και στο προσεχές ντέρμπι με τη Ρεάλ θα κατέβει να αγωνιστεί η Παρί. Η Ρεν παραδοσιακά δυσκολεύει την Παρί, αν και η διαφορά τους είναι μεγάλη. Η χαμηλή τιμή στο διπλό (μόλις στο 1.50) θα μας κάνει να ψάξουμε άλλες επιλογές. Θεωρώ πως το 1.93 για το over 2,5 αξίζει τον κόπο, αν σκεφτούμε πως η Ρεν σκοράρει σε όλα τα τελευταία παιχνίδια της. Εναλλακτική επιλογή το G/G με απόδοση 2.02.


ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. Η Ατλέτικο αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και να θυμίζει κάτι από τα παλιά. Η φετινή, όμως Λα Κορούνια δείχνει ανεβασμένη και νομίζω θα το παλέψει. Θα πάμε κι εδώ με το καλοπληρωμένο over 2,5 στο 2.35 και την ελπίδα πως θα δούμε ανοικτό παιχνίδι. Εναλλακτική επιλογή θα αποτελέσει κι εδώ το G/G με απόδοση 2.17.


Αυτά είναι και τα over που μπορούμε να παίξουμε και σε δυάδα, αλλά εγώ θα προτιμήσω σε σύστημα 1-2 με μεγαλύτερο ποντάρισμα στα μονά.


Αυτές οι τέσσερις είναι οι κύριες επιλογές μας για σήμερα. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ίσως να αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα στον άσο (1.93) της ΚΑΙΖΕΡΛΑΤΕΡΝ απέναντι στην ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ και στο over (1.83) στον αγώνα ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ στη Β' Γερμανίας.


Στη Β' Γαλλιας δε βλέπουμε κάποιο ξεκάθαρο φαβορί σήμερα και μιας και τα γκολ μπαίνουν δύσκολα στην κατηγορια αυτή καλύτερη επιλογή θα είναι το over 1,5 για τα παιχνίδια εκει. Ενδεικτικά αναφέρω ΚΡΕΤΕΙΓ - ΝΙΜ (1.30), ΜΕΤΣ - ΠΑΡΙ '98 (1.50), ΝΙΟΡ - ΑΖΑΞΙΟ (1.50) και ΣΟΣΟ - ΕΒΙΑΝ (1.55).


Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα ανάμεσα σε ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ και ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ, οι Βαυαροί μοιάζουν ακλόνητο φαβορί, αλλά οι αποδόσεις τόσο στο διπλό όσο και στο over είναι εξαιρετικά χαμηλές που μας κάνουν να μείνουμε μακρυά. Ίσως στο live να μας παρουσιαστεί ευκαιρία να στοιχηματίσουμε εκεί.



Καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου