Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Η Τούμπα φλέγεται!

Καλησπέρα!

Ημέρα των μεγάλων ντέρμπι η σημερινή, αφού σε όλη την Ευρώπη έχουμε πολλά και μεγάλα παιχνίδια.

Δεν πρόλαβα να γράψω κάποιες προτάσεις, αφού ήδη ξεκίνησαν ορισμένα παιχνίδια που ήθελα. Έτσι οι σημερινές προτάσεις αφορούν παιχνίδια από τις έξι κι έπειτα.

Πάμε να δούμε:


Ας ξεκινήσω με το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας. Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Αν ο Ολυμπιακός φύγει με αποτέλεσμα απόψε, αποκτά μεγάλο αβαντάζ για το πρωτάθλημα. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ανεβασμένος τελευταία και με τη δύναμη των οπαδών του μπορεί να δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Θα στηρίξω τον άσο μιας και τον βρίσκουμε στο εξαιρετικό 3.10.


Μεγάλο ντέρμπι έχουμε και στην Αγγλία: ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ. Όσο κι αν το έψαξα άκρη δεν έβγαλα. Δεν υπάρχει ούτε ξεκάθαρο φαβορί, ούτε και αουτσάιντερ για αυτό το παιχνίδι. Πρώτη επιλογή το over 1,5 γκολ με το μικρό όμως 1.26, εναλλακτικά over 2,5 στο 1.80.


Στην Ισπανία αναμετρούνται οι δυο της Μαδρίτης. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ. Θα ποντάρω στο διπλό της Ρεάλ αφενός γιατί το 2.55 δεν το βρίσκεις κάθε μέρα και αφετέρου γιατί θεωρώ πως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την Ατλέτικο τη δεδομένη στιγμή.


ΜΙΛΑΝ - ΝΑΠΟΛΙ σε ένα ντέρμπι από τα παλιά, αναμετρούνται στην Ιταλία. Ξεκινάω με βασική πρόταση το over 1,5 στο 1.30 και συνεχίζω με δεύτερη επιλογή τα 2-3 γκολ στο σύνολο τερμάτων και απόδοση 2.00. Τέλος αξίζει το ρίσκο στον άσο (3.10) μιας και η Νάπολι εκτός παρουσιάζει αδυναμίες.


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΑΡΣΕΙΓ στο γαλλικό ντέρμπι και μιας η απόδοση του άσου είναι ιδαίτερα χαμηλή θα επιλέξουμε το 1.70 για το over.


Για το ΜΠΑΓΕΡΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ στη Γερμανία θα κρατήσουμε το 1.62 για το G/G. Η Μπάγερν πάντως αυτή την εποχή είναι στα καλύτερά της και δείχνει να μην έχει αντίπαλο λογικά θα επιβεβαιώσει το 1.60 του άσου. Το 6.20 του διπλού βγάζει μάτια. Προς το παρόν δεν ακουμπάμε σημείο θα δούμε στο live. Κρατάμε όπως είπαμε το αμφίσκορο.


Από τα υπόλοιπα παιχνίδια αξίζουν:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Θα πάρει μπρος η Γιούβε. Άσος στο 1.29, ίσως και από το ημίχρονο (1/1 με 1.75)


Στο ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ κρατάω το over. Σκοράρουν και οι δυο και το 1.97 είναι ικανοποιητική τιμή.

Ο άσος της ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ απέναντι στην ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ με 1.36 είναι ένα καλό στήριγμα για το δελτίο μας. Εναλλακτικά 1 & OVER με 1.95.


Τέλος, αξίζει το ρίσκο στο διπλό (1.88) στο ΛΕΒΑΝΤΕ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν το καλό σερί τους.



Αυτά και για σήμερα... Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου