Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Προτάσεις: Τετάρτη 28/10/2015

Πληρώσαμε για μια ακόμη φορά, την εμμονή μας με την Τσέλσι, χθες. Στη θεωρία καλά τα λέμε αλλά στην πράξη... (για να κάνουμε και λίγη αυτοκριτική...). Ευτυχώς πέρασε η Ίντερ και κάποια άλλα σημεία και μειώσαμε τη ζημιά.

Ημέρα Κυπέλλου σήμερα για τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και Λιγκ Καπ Αγγλίας και φυσικά Siere A Ιταλίας.

Ας δούμε τι κρατήσαμε από τη διαλογή...


Κύπελλο Ελλάδος:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : Σε κακή κατάσταση οι "πράσινοι". Μικρό το 1.26 του άσου. Θα προτιμήσω τα 2-3 Goals με 2.10 που θεωρώ πως με καλύπτει και σε ενδεχόμενη έκπληξη.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Με φουλ ψυχολογία και το ηθικό στα ύψη υποδέχεται ο Π.Α.Ο.Κ. τον Πανθρακικό. Περιμένω άνετη επικράτηση και θα επιλέξω τη νίκη των γηπεδούχων από το ημίχρονο κιόλας. Ημ.1  / Τελ.1 με απόδοση  1.55.


Τουρκία: ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΓΚΙΑΖΑΝΤΕΠΣΠΟΡ. Νίκη επιτέλους για την ομάδα της Τραπεζούντας. Στο 1.55 ο άσος.


Λιγκ Καπ Αγγλίας: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ. Είναι το δυνατό μας σημείο για σήμερα. Πρώτη νίκη και πρόκριση της Λίβερπουλ με τον Κλοπ στον πάγκο της. Στο 1.55 ο άσος. Με μεγαλύτερο ρίσκο αλλά αξίζει τον κόπο επιλογή μας είναι η νίκη από νωρίς και 1/1 με 2.25 απόδοση.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ. Η σοβαρή Σίτι δε θα έχει πρόβλημα να κερδίσει. Κρατάμε τον άσο στο 1.40. Πιθανό και το over στο 1.57.


Βέλγιο: ΜΠΡΙΖ - ΛΕΟΥΒΕΝ. Πιστευω πως η Κλαμπ Μπριζ θα δείξει το καλό της πρόσωπο και θα πάρει τη νίκη. Στο 1.30 βρίσκουμε τον άσο.


Ιταλία: ΡΟΜΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ. Με φόρα έρχεται η Ρόμα και τον αέρα που της δίνει η κορυφή. Κρατάμε τον άσο στο 1.40, ενώ σαν δεύτερη επιλογή το 1 & Over 1.5 με 1.65 και για περισσότερο ρίσκο ανεβάζοντας κι άλλο την απόδοση το 1 & Over 2.5 με 2.05.

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Άρχίζει και παίρνει μπρος η Γιούβε. Με νίκη σήμερα θα ανέβει κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα. Στηρίζουμε το διπλό στο 1.74.


Κύπελλο Γερμανίας: ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΜΗΣ - ΚΟΛΩΝΙΑ. Σκοράρουν και οι δυο. Καλές πιθανότητες έχει το Over 2,5 με 1.75 απόδοση.



Αυτά και για σήμερα... Επιλέξτε σωστά και ταμείο για όλους!


Για τον ελεύθερο χρόνο της ημέρας διαβάστε το αφιέρωμα στους δυο διάσημους πλέον τραυματιοφορείς από τη Λάρισα: Ο «Ινδιάνος» και ο «Πάκμαν»: Ποιοι είναι οι δύο Λαρισαίοι τραυματιοφορείς που έκαναν... διεθνή καριέρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου