Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

To Stoiximan.gr Μεγάλος Χορηγός σε Βέροια, Πανθρακικό και Πλατανιά

Η Stoiximan ανακοίνωσε τη χορηγική συνεργασία της με την ΠΑΕ Βέροια, την ΠΑΕ Πανθρακικός και την ΠΑΕ Πλατανιάς με την ανακήρυξη του Stoiximan.gr ως Μεγάλου Χορηγού για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, προχώρησε στη χορηγική συμφωνία, η οποία προβλέπει την προβολή της εταιρείας στις φανέλες των τριών περιφερειακών ομάδων, από την επόμενη αγωνιστική.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος σημείωσε για την έναρξη συνεργασίας με τις τρεις ΠΑΕ: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την σύναψη της συμφωνίας με τις τρεις ομάδες. Για την Stoiximan έχει μεγάλη σημασία η έμπρακτη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία όμως και η ενίσχυση της ελληνικής περιφέρειας και των ομάδων της που αποτελούν τον αιμοδότη του ελληνικού αθλητισμού. Η χορηγία μας στις τρεις ομάδες που αποτελούν κόσμημα για τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Κρήτη αντίστοιχα καταδεικνύει και την πρόθεση μας να αναλάβουμε ή να ενισχύσουμε περαιτέρω κοινωνικές δράσεις μας στις περιοχές αυτές στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας».

Με την υπογραφή της συμφωνίας με τις τρεις ΠΑΕ η Stoiximan θα αποτελεί το μεγάλο χορηγό πέντε συνολικά ομάδων της Superleague μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης, αναδεικνύοντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται σε ομάδες και συλλόγους σε ένα μη μονοπωλιακό περιβάλλον.

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος, στηρίζει χορηγικά, εδώ και δύο χρόνια, εθνικές ομάδες, κορυφαίους συλλόγους καθώς και αθλητές από όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου