Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Προτάσεις: Σάββατο 31/10/2015

Μαζί με το Μουρίνιο, έφαγα κι εγώ το κεφάλι μου,  αφού νωρίτερα έπαιξα άσο την Τσέλσι. Μυαλό δεν έβαλα από τα συνεχόμενα στραπάτσα... Στο 84' (τώρα που γράφω το κείμενο) το σκορ είναι 1-3 υπέρ της Λίβερπουλ!


Πάμε να δούμε τα υπόλοιπα, μπας και μαζέψουμε τη ζημιά...


Ξεκινάω με τους αγώνες των 5.00 στην Αγγλία:

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΛΕΣΤΕΡ. Σκοράρει η Λέστερ και ελπίζω να κάνει το ίδιο και η Γουέστ Μπρομιτς. Επιλέγω έτσι απλά το Over με 2.08.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ. Σταθερή αξία η φετινή Γουέστ Χαμ. Τη στηρίζω, αλλά θα παίξω συντηριτικά επιλέγοντας X2 με απόδοση 1.53.
 
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. Ρισκάρω στο διπλό της Μάντσεστερ. Και λέω ρισκάρω, γιατί θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα ύστερα από το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ. Μην ξεχνάμε πως η Κρίσταλ Πάλας παραμένει επικίνδυνη. Παρόλα αυτά διπλό με 1.97.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΝΟΡΙΤΣ. Μεγάλο φαβορί η Σίτι και εκτός από τον άσο (1.26), θα επιλέξω και το ειδικό 1 & Over για να κυνηγήσω το 1.67.


Από την Ισπανία θα κρατήσω το No Goal (1.93) της ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ στον αγώνα με τη ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ μιας και θεωρώ πως οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τύχη απόψε ούτε για σκοράρισμα...


Στην Ιταλία έχουμε το ντέρμπι του Τορίνο ανάμεσα σε ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ και ΤΟΡΙΝΟ. Ματς που για μένα έχει φαβορί και δεν είναι άλλο από τη "μεγάλη κυρία".  Εκεί θα πάει και το στοίχημά μου στο 1.53 του άσου.


Μεγάλο παιχνίδι γίνεται και στο Μιλάνο. Η ΙΝΤΕΡ φιλοξενεί τη ΡΟΜΑ. Περιμένω αρκετά γκολ, γι'αυτό και τη επιλογή μου θα είναι στο over 2,5 με απόδοση 1.83.


Δυο επιλογές και από Γαλλία:

ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΜΠΟΡΝΤΟ. Θα κρατήσω το 1.85 για το μιας και έχω την αίσθηση πως ήρθε η ώρα της Γκαζελέκ να κάνει ζημιά. Εξάλλου, στα εκτός έδρας η Μπορντό δε λέει και πολλά.

Δεύτερη επιλογή ο αγώνας ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΡΕΜΣ. Η Σεντ Ετιέν είναι καλή ομάδα και δεν πρέπει να κριθεί βάσει της ήττας από την Παρί. Ματς με τέτοιους αντιπάλους λογικά τα έχει. Άσος με 1.62.


Στο απογευματινό της Γερμανίας, ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ θα κρατήσω το over 2,5 αφού και οι δυο σκοράρουν κατά βούληση. Στο 1.70 η απόδοση.


Τέλος από Ελλάδα, νομίζω πως ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ θα καταφέρει να πάρει τη νίκη υποδεχόμενος την ΚΑΛΛΟΝΗ, συνεχίζοντας τις τελευταίες καλές εμφανίσεις. Στο 1.60 η τιμή του άσου.




          
Αυτά προς το παρόν... Καλή τύχη σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου