Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Προτάσεις: Δευτέρα 12/10/2015

Η Εθνική μας ολοκλήρωσε χθες με νίκη τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Euro 2016. Έμεινε εκτός συνέχειας έχοντας μια από τις ευνοικότερες κληρώσεις της ιστορίας της και παρά το γεγονός πως και ο τρίτος των ομίλων παίζει play off πρόκρισης.

Τι να πει κανείς για αυτή την ομάδα που μέχρι πριν ένα καλοκαίρι μας γέμιζε χαρές στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τώρα μόνο πίκρα μένει, βλέποντας χώρες όπως η Αλβανία, η Βορ. Ιρλανδία, η Ισλανδία και η Ουαλλία να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά και εμείς να μένουμε σπίτια μας!

Ίσως, αν τελικά μας γίνει μάθημα όλο αυτό και αλλάξουν πράγματα, από το διοικητικό μέχρι το αγωνιστικό κομμάτι, να ξαναδούμε την Εθνική που όλοι αγαπήσαμε...



Στο στοιχηματικό μέρος, με τα προκριματικά να συνεχίζονται έχουμε σήμερα:


ΡΩΣΙΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Στο 1.36 βρίσκουμε τον άσο της Ρωσίας που μόνο με αυτοκτονία μείνει εκτός. Νίκη και έφυγε για ...Γαλλία!


ΣΟΥΗΔΙΑ - ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Το άλλο ματς το ομίλου με τους Σουηδούς να μένουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (αυτοκτονία της Ρωσίας που λέγαμε...) στην 3η θέση του γκρουπ. Φαντάζομαι θα κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα. Και μιας και η απόδοση στο άσο (1.18) δεν αξίζει, θα ψαξουμε τη νίκη των Σουηδών από το ημίχρονο με 1.57 για το 1/1. Εναλλακτικά, πιθανό φαντάζει και το over 2,5 με απόδοση 1.70.


Στο ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ θα επιλέξω το over 1,5 γκολ με τους Ουκρανούς να ψάχνουν την έκπληξη και τους Ισπανούς να παίζουν για το γόητρο. Η τιμή του στο 1.44.


Το ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ έχει ένα και μόνο ενδιαφέρον. Το αν οι εγγλέζοι καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και γίνουν η μοναδική ομάδα με το απόλυτο (10 στα 10) στα προκριματικά. Για τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων δε γίνεται λόγος, οπότε βασιζόμενοι σε αυτό το κίνητρο που έχει η ομάδα της Αγγλίας και λαμβάνοντας υπ'όψιν μας πόσο αρέσει στους Άγγλους να ασχολούνται με νούμερα και στατιστικές, θα στηρίξουμε το διπλό του 1.40 και την προσπάθειά τους.



Αυτά από τα προκριματικά του EURO. Χαμηλές οι αποδόσεις, οπότε θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε καμιά δυάδα με απόδοση γύρω στο 2.00 και μεχρι εκεί....


Τέλος, θα κρατήσω και από Β' Εθνική (Football League πλέον) τον αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ. Πρόλαβα και έπαιξα τον άσο στο 1.50. Τώρα έχει πέσει στο 1.28. Ποιοτικότερη ομάδα οι γηπεδούχοι και θεωρώ πως δε θα δυσκολευτούν να επικρατήσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου