Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Προτάσεις: Σάββατο 24/10/2015

Όπως έχουμε ξαναπεί το θέμα δεν είναι μόνο να έχει κανείς υψηλό βαθμό επαλήθευσης των προγνωστικών του, αλλά και να καταφέρνει να τα "παντρέψει" σωστά μεταξύ τους όταν παίζει παρολί.

Εμείς θα δώσουμε ένα παιχνίδι που θα παίξουμε μονό και φυσικά τις υπόλοιπες επιλογές μας, που θα μπουν σε δυάδες ή τριάδες ή σε ότι άλλο μας φωτίσει ο Θεός!


Το παιχνίδι που έχουμε ξεχωρίσει απόψε για το στοίχημα της ημέρας είναι το ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΤΣΕΛΣΙ. Χωρίς να μακρυγορώ θα πω ότι στηρίζω και πάλι Τσέλσι και το 1.95 του διπλού. Ξέρω πως πολλοί θα έχετε τις αντιρρήσεις σας και θα μου αντιπαραθέσετε τις πολλές φετινές γκέλες των "μπλε" και φυσικά την εξαιρετική παρουσία της Γουέστ Χαμ εώς τώρα στο πρωτάθλημα. Όμως στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα του Μουρίνιο έχει δείξει βελτίωση και με δεδομένο πως τα περιθώρια στενεύουν πιστεύω πως έφτασε η ώρα να κάνει την αντεπίθεσή της. Δεν έχω κάτι άλλο να γράψω για το παιχνίδι και απλά παραθέτω ένα άρθρο που διάβασα στο Gazzetta.gr και το οποίο βρήκα ενδιαφέρον: Τσέλσι: Πέντε σημάδια αντεπίθεσης.



Από τα υπόλοιπα παιχνίδια κρατάμε:

ΕΛΛΑΔΑ SUPERLEAGUE:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ   1  1.95


ΓΕΡΜΑΝΙΑ Α': 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ   1  1.50


ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ:

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ   2-3 γκολ  2.22


ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ:

Κ.Π.Ρ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ   1  2.12


ΙΤΑΛΙΑ Α:

ΠΑΛΕΡΜΟ - ΙΝΤΕΡ   2  2.08

ΙΤΑΛΙΑ Β:

ΛΙΒΟΡΝΟ - ΜΟΝΤΕΝΑ   1  2.10


ΙΣΠΑΝΙΑ Α:

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΧΕΤΑΦΕ   1  1.40  και  Over  1.70






Πιθανή Μπόμπα:

ΙΣΠΑΝΙΑ Β: ΧΙΡΟΝΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ  2  3.50 ή με κάλυψη στο Χ2  1.73



Αυτά προς το παρών. Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε...

Καλή τύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου