Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Δεν ξαναπατάνε γήπεδο οι οπαδοί της Μπορντό!

Έναν ιδιαίτερο τρόπο εμπνεύστηκαν οι οπαδοί της Μπορντό προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κάκιστη φετινή πορεία της ομάδας.

Οι Γιρονδίνοι πραγματοποιούν τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν αφού μετά το πέρας οκτώ αγωνιστικών στο «Σαμπιονά», μετρούν μόλις μία νίκη και 7 βαθμούς, ενώ η διοίκηση της ομάδας, παρά το γεγονός πως έφερε στο «Σαμπάν Νταλμά» τον Φρανσίς Ζιλό που οδήγησε πέρυσι την Σοσό στην Ευρώπη, δεν προχώρησε σε μεταγραφική ενίσχυση, με τον νέο τεχνικό της ομάδας μάλιστα να ζητάει πίστωση χρόνου!

Έτσι, οι οπαδοί της Μπορντό, αφού είδαν πως με τις αποδοκιμασίες δεν βγαίνει τίποτα, αποφάσισαν να απέχουν από το γήπεδο και να μην αγοράζουν προϊόντα με το σήμα της ομάδας μέχρι τις 5 Νοεμβρίου και την αναμέτρηση με την Παρί!

«Διαμαρτυρόμαστε για την απάθεια της ομάδας και τον τρόπο διοίκησής της. Καλούμε όλους τους οπαδούς να σταματήσουν να αγοράζουν προϊόντα με το σήμα της ομάδας και να μποϊκοτάρουν τους εντός έδρας αγώνες μέχρι τις 5 Νοεμβρίου και το παιχνίδι με την Παρί. Είμαστε αντίθετοι και αντιδρούμε στις δηλώσεις του Ζαν Λουί Τριό σχετικά με τους στόχους της ομάδας φέτος, τους οποίους οριοθέτησε στην παραμονή στην κατηγορία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου