Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Δεν επικυρώνεται η βαθμολογία της Football League, λόγω... υποψίας

«Ύποπτος» κρίθηκε ο αγώνας των πλέι οφ ανόδου της Football League (Β' Εθνική), ανάμεσα στον Ηρακλή Ψαχνών και τη Νίκη Βόλου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που απέστειλε η UEFA στην διοργανώτρια αρχή, το ματς της 28ης Μαΐου συμπεριλήφθηκε στη λίστα των «ύποπτων αγώνων» κι ως εκ τούτου η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος δεν προέβη στην τελική επικύρωση της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα «παίρνει φωτιά» και το μπαράζ, ανάμεσα στη Ξάνθη και στον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή.


Στο σημερινό Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής, μετά την εξέλιξη αυτή, δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία, ενώ, πλέον, βρίσκεται... στον αέρα το μπαράζ για άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, μιας και δεν αποκλείεται να αλλάξει η τελική κατάταξη των πλέι οφ, με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League.

Έως ότου τελεσιδικήσει η απόφαση δεν μπορεί να οριστεί και να γίνει το ματς που θα κρίνει είτε την παραμονή της Ξάνθης στην κορυφαία κατηγορία, είτε την άνοδο του Ολυμπιακού Βόλου σε αυτή και τον υποβιβασμό της ακριτικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που διεξήχθη στις 28/5/2014. Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά – Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου