Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Προτάσεις Παρασκευής 17/10/2014

Επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα από σήμερα, ύστερα από την υτποχρεωτική διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Και όπως συνηθίζεται να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις επιλογές μας και πολύ διάβασμα...

Από τη Β' Γερμανίας κρατάω το παιχνίδι ΜΠΟΧΟΥΜ - ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ. Οι γηπεδούχοι από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας, αλλά ως τώρα είχαν ένα μειονέκτιμα. Δεν έχουν εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας τους. Έχουν από το ξεκίνημα της σεζόν 0-5-0 εντός έδρας! Νομίζω πως ήρθε καιρός να κάνουν την πρώτη νίκη μπροστά στο κοινό τους. Την απόδοση του άσου στο 2.00 τη βρίσκω εξαιρετική, από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν είναι και κανένα θηρίο.


Επόμενος αγώνας που κρατάω είναι από την Τσάμπιονσιπ. ΡΟΔΕΡΑΜ - ΛΙΝΤΣ. Διαφωνώ κάθετα με το σετ αποδόσεων. Από που κι ως που δίνεται φαβορί η Ρόδεραμ; Σαφώς και η Λιντς διαθέτει καλύτερο σύνολο και έχω την εντύπωση πως η διακοπή δούλεψε υπέρ της. Κρατάω το διπλό του 3.60, αλλά και τη διπλή ευκαιρία στο Χ2 με 1.72 για πιο συντηριτικό παιχνίδι.


Αυτή θα είναι και η κύρια δυάδα μου, που λογικά θα μπει σε σύστημα 1-2.


Από εκεί και πέρα βλέπω επικράτηση της Παρί στο παιχνίδι με τη Λανς, αλλά διαφωνώ με το 1.30, οπότε δεν παίζω. Ίσως ασχοληθώ με το παιχνίδι στο live.


Στη Β΄ Γαλλίας το σημερινό πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχει αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί αν ψάχνουμε για σημεία. Θα κρατήσω μια 3άδα με OVER πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα της κατογορίας, όπου η στατιστική λέει under. Έχω λοιπόν:

ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΑΡΛ    over   2.40
ΟΣΕΡ - ΝΑΝΣΙ         over   2.40
ΧΑΒΡΗ - ΑΝΖΕ        over   2.40

Σε σύστημα 2-3.


Εκτός κουπονιού είναι οι αγώνες της δικής μας Football League. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είναι το παιχνίδι που θα κρατήσω απόψε, αλλά για λόγους παρασκηνιακούς. Η αλλαγή πλέυσης και στραποπέδου από τον πρόεδρο της Παναχαικής (δες ΕΔΩ κι ΕΔΩ), αναμένεται να αποδώσει καρπούς σύντομα. Στο 1.61 έχει πέσει ο άσος...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου