Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Προηγήθηκε στο 85’ έχασε στο 90’ η Μπεσίκτας!

ΗΤΤΗΘΗΚΕ 3-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤΣΙΓΕΣΠΟΡ


Απίστευτες συγκινήσεις έζησαν όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Ερτσίγεσπορ με την Μπεσίκτας για το τουρκικό πρωτάθλημα. Αυτές ήταν ευχάριστες για τους γηπεδούχους και δυσάρεστες για τους φιλοξενούμενους που μπορεί στο 85' να προηγήθηκαν με 2-1, αλλά τελικά ηττήθηκαν 3-2!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Η Ερτσίγεσπορ προηγήθηκε 1-0 με τον Μπογέ στο 54' με την Μπεσίκτας, μάλιστα, να μένει με 10 παίκτες στο 67' λόγω αποβολής του Γκογιάν Τορέ. Όμως η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League βρήκε τον τρόπο ν' αντιδράσει και ισοφάρισε με τον Φράι στο 70', ενώ έκανε το 1-2 στο 85' με τον ίδιο παίκτη.

Όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει τις… τελευταίες τους λέξεις και στο 89' και το 90' πέρυχαν δύο γκολ με τους Εντίνιο και Τζενκ Αχμέντ Ανκιλίτς, που έδωσαν τη νίκη στην Ερτσίγεσπορ.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Τολγκά Ζενγίν, Νετσίπ Ουισάλ, Πέδρο Φράνκο, Ερσάν Γκιουλιούμ, Ραμόν Μότα, Χάτσινσον, Βελί Καβλάκ (64' Τζενκ Τοσούν), Εγκουζχάν Εζιακούπ (88' Σίβοκ), Γκιοκχάν Τερέ, Ολτζάι Σαχάν (37' Κερίμ Φράι), Ντεμπά Μπα.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου