Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Το "Ελ κλάσικο" και οι... υπόλοιποι!

Καλησπέρα σε όλους!

Το μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είναι αυτό που κλέβει την παράσταση την αποψινή βραδιά. Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη θα παρακολουθήσουν τη σημερινή γιγαντομαχία.

Όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις περνούν σε δεύτερη μοίρα για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους και όπως λέει και ο τίτλος μας: Το "Ελ κλάσικο" και οι... υπόλοιποι!

Όμως για εμάς που ασχολούμαστε με το στοίχημα υπάρχουν και οι υπόλοιποι, γι' αυτό ας δούμε τι έχουμε κρατήσει από το σημερινό κουπόνι.


Από ΓΕΡΜΑΝΙΑ:

Κρατάω τον άσο (1.20) της ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ επί του ΑΝΝΟΒΕΡΟ και το over (1.53) στο παιχνίδι ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΣΑΛΚΕ.


Από ΑΓΓΛΙΑ:

Over (1.57) στο ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΧΑΛ και το διπλό της ΑΡΣΕΝΑΛ που φιλοξενείτε από την ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ και πληρώνει 1.75.


Από ΙΤΑΛΙΑ:

Θα ρισκάρω με το διπλό της ΡΟΜΑ απέναντι στη ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ. Πληρώνει καλά (2.00) και επιπλέον περιμένω να δω αντίδραση από τους Ρωμαίους ύστερα από το στραπάτσο της Τρίτης από την Μπάγερν.


Από ΙΣΠΑΝΙΑ:

ΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ το παίζω άσο στο 2.40. Απλά λόγω έδρας και επειδή θεωρώ πως η Ρεάλ είναι ένα κλικ καλύτερη αυτήν την εποχή. Άσο πιστευω πως είναι και το παιχνίδι της ΒΑΛΕΝΘΙΑ με την ΕΛΤΣΕ (1.33 απόδοση του άσου). Ίσως και από ημίχρονο (η/τ 1.95). Επίσης αξίζει το ρίσκο το διπλό της ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ στην ΑΛΜΕΡΙΑ. Είναι καλή ομάδα, απλά περιμένουμε πότε θα ξυπνήσει. 2.20 η απόδοση για το διπλό.


Από το υπόλοιπο κουπόνι δε θα μπω σε συνομωσίες για το παιχνίδι ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και απλά θα παίξω το over στο 2.15. Ίσως κυνηγήσω την έκπληξη στην Πορτογαλία και στο παιχνίδι ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ, αφού το των γηπεδούχων πληρώνει 1.75 στη διπλή ευκαιρία και παρά τα προβλήματα παλεύουν στα ίσια όλα τα παιχνίδια. Τέλος, από ΒΡΑΖΙΛΙΑ 2, η επιλογή μου είναι ο άσος (2.05) της ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ που φιλοξενεί την πρωτοπόρο ως τώρα ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου