Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Προτάσεις Σαββάτου 18/10/2014

Φουλ πρόγραμμα από σήμερα στο κουπόνι μας και σε όλα τα πρωταθλήματα. Οι ομάδες μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς ύστερα από τη διακοπή λόγω εθνικών, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, μιας και αρκετές ομάδες θα έχουν μεσοβδόμαδα ευρωπαικές υποχρεώσεις.

Ας δούμε παρακάτω ξεχωριστά και ανά πρωτάθλημα, ποια παιχνίδια κρατήσσαμε για στοιχηματισμό.


ΕΛΛΑΔΑ:

  • ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Η διακοπή ήταν ότι έπρεπε τη δεδομένη στιγμή για τους Βολιώτες. Είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν ώστε να αλλάξουν τη εως τώρα εικόνα τους. Λέω να τους δώσω μια ευκαιρία από τη στιγμή που βρίσκω τον άσο σε αρκετά καλή τιμή (2.80). Αποδεκτό και το 1Χ της διπλής ευκαιρίας στο 1.53

  • ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καμιά αξία στο διπλό του Ολυμπιακού, που αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επαληθευτεί. Θα αποφύγω και το over, μιας και ερχεται το δύσκολο ματς με τη Γιουβέντους και ενδεχομένως να υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο ροστερ του Ολυμπιακού. Κρατάω, λοιπόν, το 2-3 γκολ με 2.00 απόδοση και ίσως και το ημίχρονο-τελικό του διπλού στο 1.72.

 ΓΕΡΜΑΝΙΑ:

  • ΜΠΑΓΕΡΝ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΜΗΣ: Την πελάτισσα Βέρντερ, υποδόχεται απόψε η πρωτοπόρος Μπάγερν και δε νομίζω να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Περιμένω νίκη με ευρύ σκορ και θα επιλέξω  1 + over 3,5 στο 1.66.
  •  ΚΟΛΩΝΙΑ - ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ: Κακή εικόνα και για τις δυο ομάδες πριν τη διακοπή. Δε ρισκάρω στο διπλό σε τέτοιες τιμές (1.60 στον ΟΠΑΠ), αλλά θα προτιμίσω το 2.00 για τα 2-3 γκολ.
  •  ΣΑΛΚΕ - ΧΕΡΤΑ: Καλή η απόδοση για τον άσο της Σάλκε (1.85). Λογικά θα πέσει πολύς κόσμος επάνω του. Ελπίζω να μη φάμε τα μούτρα μας, αλλά το κρατάω...

ΑΓΓΛΙΑ:

  • ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ - ΤΣΕΛΣΙ: Έχω την αίσθηση πως ο Μουρίνιο θα βρει τον τρόπο να δραπετευσει με το διπλό, που μπορεί να μην είναι και καμιά μεγάλη ευκαιρία (1.44), αλλά αποτελεί ένα καλό στήριγμα για το δελτίο μας. 
  •  ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΛΕΣΤΕΡ: Δεν πείθει η Νιούκαστλ, αλλά λόγω διακοπής και αξίας στον άσο, θα την ακολουθήσω. Η Λέστερ έχει καλό ξεκίνημα, αλλά λογικά κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσει. Άσος με 2.20.

 ΙΣΠΑΝΙΑ:

  • ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΑΜΠΑΟ - ΘΕΛΤΑ: Όλος ο κόσμος βλέπει τον άσο της Μπιλμπαό στο 1.90. Η Αθλετικ, όμως, δε βγάζει στο γήπεδο την περσινή της εικόνα. Δεν είναι κακή η απόδοση, αλλά μην ξεχνάμε πως η Θέλτα κρατιέται ψηλά και γενικά παρουσιάζει καλή εικόνα. Το παιχνίδι μπορεί έυκολα να γίνει ροντέο και για αυτό θα πορευτώ με το OVER στο 1.85.

 ΓΑΛΛΙΑ:

  •  ΛΟΡΙΑΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Επειδή οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και βάσει της φετινής εικόνας των δυο ομάδων θα ακολουθήσω το διπλό με 2.37
  • ΜΟΝΑΚΟ - ΕΒΙΑΝ: Αν όχι τώρα, τότε πότε για τη Μονακό; Μεγάλη ανάγκη για βαθμούς μιας και έχει μείνει νωρίς πίσω στο πρωτάθλημα. Στο 1.50 ο άσος.


Από τα υπόλοιπα κρατάω:

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΜΠΑΙΑ       1     1.40
ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΣΕΛΤΙΚ   2/2   1.61

και λόγω παράδοσης:

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ    1  1.90
ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ              1  2.30


...τα υπόλοιπα στο LIVE!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου