Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Προτάσεις Δευτέρας 27/10/2014

Καλησπέρα!

Ένα κακό ντέρμπι είδαμε χθες, και ο καθένας μας, ανάλογα και των οπαδικών του αποχρώσεων, έχει την άποψή του. Η ουσία είναι πάντως πως ένας κακός διαιτητής, έκανε άνω κάτω ένα, μάλλον, ευκολο παιχνίδι. Στο ίδιο έργο θεατές... Θα περάσουν οι μέρες, θα το ξεχάσουμε κι αυτό...

Πάμε να δούμε τα σημερινά...


Μια δυάδα θα είναι η βασική μου επιλογή:

ΝΑΝΣΙ - ΧΑΒΡΗ: Οι γηπεδούχοι είναι από τα βασικά φαβορί για την άνοδο. Στην έδρα τους ιδιαίτερα δυνατοί εν επιθέση με την ομάδα της Χάβρη που στα εκτός μεταμορφόνεται σε μια ιδιαίτερα παθητική ομάδα. Νομίζω πως έχει τύχη το 2.00 του άσου.


ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΤΡΑΠΑΝΙ: Ανεβάζει στροφές η Μπολόνια, που υποδέχεται σε ένα ντέρμπι κορυφής την Τράπανι. Ιδιαίτερα δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων. Εκτός από τον άσο (1.75), ιδιαίτερα πιθανό είναι και το over (2.00).


Από εκεί και πέρα στοιχηματικό ενδιαφέρον υπάρχει στη Β ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ με τον αγώνα ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ (με το Χ2 να πληρώνει 1.61 στη διπλή ευκαιρία), αλλά και στην ΤΟΥΡΚΙΑ, όπου η πρωτοπόρος ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ταξιδεύει στην Καισάρεια για να αντιμετωπίσει την ΕΡΣΙΓΕΣΠΟΡ (Στο 1.75 το Διπλό).

Με το ελληνικό ΞΑΝΘΗ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ δε θα ασχοληθώ (αν και θεωρώ φαβορί τους γηπεδούχους, δε με καλύπτει η τιμή του άσου), αλλά ίσως κρατήσω τα μεσάνυκτα το άσο (1.53) της ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ απέναντι στη ΓΚΟΙΑΣ.


Την ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ δεν την ξέχασα, αλλά μένω μακριά. ΚΠΡ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ είναι το παιχνίδι και είναι πολύ μπερδεμένο. Από τη μια οι γηπεδούχοι έρχονται από την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση κόντρα στη Λίβερπουλ και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι να ψάχνουν την ανάκαμψη ύστερα από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Όλα πιθανά... Θα μείνω θεατής.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου