Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Σταματά το ποδόσφαιρο ο Σισέ!

Στο τέλος της σεζόν ο Τζιμπρίλ Σισέ θα σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο και θα ρίξει αυλαία σε μια «πλούσια» καριέρα. Ο ίδιος ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και νυν παίκτης της Μπαστιά το αποκάλυψε αυτό σε συνέντευξη του σε κανάλι της χώρας του, στην οποία εξήγησε επίσης ότι ο λόγος που θα κρεμάσει τα παπούτσια του στα 33 του, είναι πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίο και πονάει συνέχεια.

«24 ώρες το 24ωρο πονάω. Το απόγευμα, βλέποντας τηλεόραση, όλη την ώρα… Έχω πρόβλημα στην καθημερινότητα μου, εκτός αν κάνω άλλη μια επέμβαση. Για μια σεζόν μπορώ να σφίξω τα δόντια, αλλά δυο ή τρεις δεν θα μπορώ να παίξω. Οπότε είναι η τελευταία μου χρονιά νομίζω», δήλωσε ο Σισέ.

Στην συγκεκριμένη συνέντευξη μίλησε ακόμα για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την καριέρα του αλλά αναφέρθηκε και στην Εθνική Γαλλίας και το Mundial του 2010, που στιγμάτισε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, λέγοντας: «Ντρέπομαι που άνηκα σε αυτή την ομάδα, ήμασταν όλοι ηλίθιοι».

Ο Σισέ από το 1998 στην «πλούσια» καριέρα του αγωνίστηκε στην Οσέρ, στην Λίβερπουλ, στην Μαρσέιγ, στην Σάντερλαντ, στον Παναθηναϊκό, στην Λάτσιο, στην ΚΠΡ, στην Αλ-Γκαράφα και στην Κουμπάν.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου