Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

Υποβιβασμός για 2+1 (;)

Νέο σενάριο έχει προκύψει αναφορικά με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν, αφού εμφανίζεται να συζητείται το ενδεχόμενο να πέσουν μόνο δύο και η τρίτη να παίξει μπαράζ.


Μπορεί επίσημα να έχει ανακοινωθεί ότι θα υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ τη φετινή σεζόν, ώστε με τις δύο που θα ανέβουν από τη Football League, να επανέλθει στις 16 η πρώτη κατηγορία, αλλά δεν θα πρέπει να θεωρείται απόλυτα βέβαιο πως θα συμβούν έτσι τα πράγματα.

Αυτό γιατί όπως αναφέρει η “Live Sport” άρχισε να συζητείται από έμπειρους παράγοντες ότι δεν είναι σίγουρο το πόσες ομάδες θα πέσουν στο τέλος της χρονιάς. Συγκεκριμένα παράγοντες μικρομεσαίων ομάδων που δεν έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, συζητούν το ενδεχόμενο να φέρουν πρόταση στο Δ.Σ. Του συνεταιρισμού, προκειμένου να υποβιβαστούν απευθείας δύο ομάδες και η τρίτη από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα να δώσει αγώνα μπαράζ με τον τρίτο της βαθμολογίας των πλέι οφ της δεύτερης κατηγορίας, ό,τι δηλαδή συνέβη και πέρυσι...

Το συγκεκριμένο θέμα πάντως θα έχει ξεκαθαρίσει πιθανότατα πριν τα Χριστούγεννα, με τους παράγοντες που θα το θέσουν να “πατούν” -όπως σημειώνει το δημοσίευμα- στο γεγονός ότι πρέπει να αποβληθούν από το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος για την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια. Ωστόσο για να μη γίνει άνω-κάτω το πρωτάθλημα, φέρονται διατεθειμένοι να προτείνουν τη μη αποβολή δύο ΠΑΕ, αρκεί να μην υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες, αλλά δύο συν τη μία που θα δώσει μπαράζ.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου