Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Παιχνίδι με τα γκολ

Καλησπέρα σε όλους!

Χορταστικό ήταν το θέαμα της χθεσινής μέρας των ομίλων του Champion's League. Είδαμε τη Ρόμα να μαζεύει εφτάρα, τη Σαχτάρ να περνάει σα σίφουνας επίσης με εφτά γκολ, την Τσέλσι να κάνει πάρτυ (6-0) τους Σλοβένους της Μάριμπορ και φυσικά το απίθανο 4-3 της Σάλκε, που μας έσωσε από τα εμφράγματα στο παρά πέντε... Μην ξεχνάμε και την ανατροπή της ΤΣΣΚΑ στο ματς με τη Σίτι από 0-2 στο ημίχρονο. Απίθανα πράγματα...

Κι αν χθες υπήρχαν κάποια ξεκάθαρα φαβορί ή έστω μια αξία στην κόντρα τους, στο σημερινό κουπόνι τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα.

Όσο κι το έψαξα, άκρη με τα σημεία δε μπόρεσα να βγάλω, οπότε αποφάσισα να κάνω παχνίδι με τα γκολ.


Ξεκινάω από το παιχνίδι που έχει ελληνικό ενδιαφέρον και θα αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές μου. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περιμένω έναν διαφορετικό Ολυμπιακό απόψε. Έχω την αίσθηση πως θα κατέβει πολύ προσεκτικά στο παιχνίδι και πως θα αποφύγει το γρήγορο ρυθμό. Όσο κι αν η έδρα αποτελεί μεγάλο όπλο για τους Πειραιώτες, σήμερα δε βλέπω άσο. Θες η εμπειρία της Γιούβε, θες η κακή εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια με απομακρύνουν από αυτό το ενδεχόμενο. Πρώτη μου σκέψη η ισοπαλία (3.40) και ύστερα το διπλό που όμως σε τιμές κάτω από 2.00 δεν θα το ρίσκαρα. Θεωρώ καλύτερη επιλογή, και αυτή θα είναι και το βασικό μου ποντάρισμα, τα 2-3 γκολ στον αγώνα με απόδοση 1.95. Όσο για την προιστορία: Ποτέ δεν κέρδισε ιταλική ομάδα ως γηπεδούχος ο Ολυμπιακός στο Champions League.


Το άλλο παιχνίδι του ομίλου ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΛΜΕ, είναι ίσως ο μόνος αγώνας της βραδιας που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, όμως, η απόδοση του άσου είναι αποτρεπτική. Προτιμότερο θα ήταν εδώ να ακολουθήσουμε το over, έστω στο 1.50 ή τη νίκη της Ατλέτικο στο χάντικαπ -1 με απόδοση 1.40.


Με αυτούς του δυο αγώνες θα ασχοληθώ και τα κύριο λόγο σήμερα.

Στα υπόλοιπα:

ΜΟΝΑΚΟ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ                  2-3 γκολ  1.95
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ                2-3 γκολ  2.00
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ      2-3 γκολ  2.05


Για το ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ θα περιμένω στο live. Αποφεύγω το εξ' αρχής διπλό μιας και ακολουθεί κλάσικο. Ιδιαίτερα πιθανό το χαμηλό over (1.57).




Από Βραζιλία κρατάω το over στα παιχνίδια:

ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ     Ο  1.65
ΣΑΝΤΟΣ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ     Ο  1.90


Και άσο (1.40) τη ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ στον επαναληπτικό του Σουνταμερικάνα με τη ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ.



Αυτά με τις σημερινές μας προτάσεις. Μέχρι το βράδυ απολαύστε τα ΣΑΡΑΝΤΑ ΓΚΟΛ της χθεσινής βραδιάς και διαβάστε ένα αφιέρωμα για την προιστορία του Ολυμπιακού απέναντι σε ιταλικές ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου