Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Προτάσεις - Παρασκευή 31/10/2014

Το κουπόνι της Παρασκευής εμπεριέχει αρκετά παιχνίδια από διαφορετικές διοργανώσεις. Εμείς, θα «ταξιδέψουμε» σήμερα σε Γερμανία, Γαλλία και Τουρκία , καταλήγοντας σε τρεις άσους.

Αυτή θα είναι και η βασική μας επιλογή, αλλά θα ρίξουμε και μια ματιά και στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας που παρουσιάζουν αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον.


Θα ποντάρουμε αρχικά στη νίκη της ΣΑΛΚΕ κόντρα στην ΆΟΥΓΚΣΜΠΟΥΓΚ . Η Σάλκε μπορεί να ξεκίνησε άσχημα το φετινό πρωτάθλημα, όμως στο γήπεδό της εξακολουθεί να παραμένει δυνατή και δεν έχει χάσει εκεί, κερδίζοντας μάλιστα τα δύο τελευταία παιχνίδια της εκεί, από τότε που ανέλαβε ο Ντι Ματέο. Δελεαστικός ο άσος στο 1.90.


Συνεχίζουμε με Γαλλία, όπου θα κρατήσουμε τον χαμηλό άσο (1.40) της ΜΟΝΑΚΟ κόντρα στη ΡΕΜΣ. Η Μονακό τελευταία γίνεται πιο αποτελεσματική και σήμερα απέναντι σε μια μέτρια ομάδα όπως η Ρεμς, θα έχει την ευκαιρία να μειώσει την ψαλίδα που τη χωρίζει από την πρώτη πεντάδα.


Τέλος, θα κλείσουμε με την επικράτηση της ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ κόντρα στην ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ. Εφιαλτική ήταν η εβδομάδα που ολοκληρώθηκε για τη Γαλατά, μετά 0-4 από την Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ ακολούθησε νέα τεσσάρα από την Μπασακσεχίρ στο πρωτάθλημα. Αξιόλογη η Κασίμπασα, θα ποντάρουμε όμως στην αντίδραση της Γαλατά, θεωρώντας ότι στο 1.80 του άσου αξίζει τον κόπο.


ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ:

Ισπανία: Σκέφτομαι να στηρίξω τον άσο (2.20) της ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ που υποδέχεται τη ΧΕΤΑΦΕ. Σημάδια ανάκαμψης δείχνει επιτέλους η Λα Κορούνια. Μετά την εντυπωσιακή νίκη επί της Βαλένθια, απέσπασε ισοπαλία και στη Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ. Αγωνιζόμενη απέναντι σε ομάδες με τους ίδιους στόχους, η Λα Κορούνια, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρας της αν δε θέλει να έχει μπλεξίματα στη συνέχεια.


Στη Β' Γερμανίας στο ντέρμπι κορυφής η ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ αναμετράται με την ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ. Θεωρώ την ομάδα του Ντίσελντορφ, από τα φαβορί για την άνοδο και όσο ρίσκο κι αν εμπεριέχει η επιλογή σημείου σε τέτοιο αγώνα, θα κρατήσω τον καλοπληρωμένο άσο (2.62).

Για την ίδια κατηγορία έχουμε σήμερα και το παιχνίδι ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΖΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ. Οι γηπεδούχοι παρά την αγωνιστική κρίση διαθέτουν αξιόλογη ομάδα. Αν δε θέλουν να παραμείνουν μακριά από την κορυφή, η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για αυτούς απόψε. Στο 1.53 ο άσος.


Στην Πορτογαλία, λογικά η ΜΠΕΝΦΙΚΑ θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη ΡΙΟ ΑΒΕ αλλά με τον άσο χαμηλά στο 1.33, ίσως είναι προτιμότερο να κυνηγήσουμε το over στο 1.66.


Τέλος, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Β' Βραζιλίας. Η ΠΑΡΑΝΑ υποδέχεται τη ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν ανώτερη ομάδα, παρότι δεν βρίσκονται σε καλή φόρμα (Για τρεις αγώνες αγνοούν τη νίκη). Από τη μεριά της, η Παρανά που απέχει πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, θέλει βαθμούς για να ξεφύγει. Αν και χρειάζεται η κάλυψη της ισοπαλίας, θα ρισκάρουμε με το διπλό (2.35).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου