Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Προτάσεις Παρασκευής 24/10/2014

Με μικρά πονταρίσματα θα κινηθούμε απόψε μιας και λείπει η σπουδαία ευκαιρία. Πολλές επιλογές, αλλά δύσκολα τα παιχνίδια του σημερινού κουπονιού, οπότε καλύτερα να προετοιμαστούμε για μάχη τις επόμενες δυο μέρες.

Ας δούμε τι έχουμε σήμερα...


Δίχως άλλο, το παιχνίδι που κλέβει το ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα είναι το ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΜΗΣ - ΚΟΛΩΝΙΑ. Η Βέρντερ που έχει μείνει στον πατο του βαθμολογικού πίνακα και προέρχεται από το βαρύ 6-0 του Μονάχου υποδέχεται την Κολωνία η οποία έρχεται με ανεβασμένο ηθικό, υστερα από τη νίκη της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στη Ντόρτμουντ. Δίχως νίκη ακόμα οι γηπεδούχοι, αλλά με καλή παράδοση απέναντι στη Βέρντερ. Θα τους στηρίξω απόψε στο 2.62 του άσου, σε ένα ματς που μοιάζει με τελικός για τη Βέρντερ και ευκαιρία να ξεκολλήσει από το τέλος.


Από Γερμανία 2, κρατάω: ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ στον άσο με 1.44 και ΑΑΕΝ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ  στο over με 2.05 απόδοση.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ: Δίνω μια ευκαιρία στη ΦΟΥΛΑΜ απένατι στην ΤΣΑΡΛΤΟΝ με τον άσο να αποδίδει 1.75.

Δυο άσους κρατάω και στη Γαλλία 2. ΑΖΑΞΙΟ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ  1  2.05 και ΣΟΣΟ - ΛΑΒΑΛ  1  2.15


Τέλος στη Β' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ, ποντάρω στη νίκη της ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ απέναντι στην ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ με απόδοση του άσου 1.61. Στηρίζω επίσης τη ΣΕΑΡΑ που αγωνίζεται εντός με τη ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ και τον άσο να πληρώνει 1.75.



Χαλαρή διάθεση, μικρό ποντάρισμα και προετοιμασία για το διήμερο που ακολουθεί με σπουδαία παιχνίδια αλλά και μεγάλα ντέρμπι...

Και για να μπαίνουμε στο κλίμα του ελληνικού "κλάσικο", διαβάστε ένα ωραίο  αφιέρωμα με τα εξώφυλλα των αθλητικών εφημερίδων μετά από ντέρμπι "αιωνίων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου