Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Σκέψεις για... υπερατλαντική Premier League!

Η ιδέα της διεξαγωγής μιας ακόμα αγωνιστικής, η οποία να γίνεται εξ΄ ολοκλήρου στο εξωτερικό, προκάλεσε αρκετή κριτική το 2008 και εγκαταλείφθηκε. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Premier σκέφτονται εκ νέου το ενδεχόμενο να γίνονται ματς στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αυξηθούν αγωνιστικές.

Δηλαδή να παραμείνουν 38 και μία από τις υπάρχουσες να γίνεται... εκτός Νησιού! Σύμφωνα με το BBC, οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αλλά είναι πιθανόν τα επόμενα χρόνια η ιδέα να γίνει πραγματικότητα.

Η πώληση των δικαιωμάτων της Premier League ανά τον κόσμο αποφέρει συνολικά 2 δις, με την Ταϊλάνδη, την Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ και τη Μαλαισία να... λατρεύουν το αγγλικό ποδόσφαιρο. Οι μοναδικές χώρες που δεν έχουν κάποια συμφωνία με το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου είναι η Αλβανία και η Βόρεια Κορέα.

Η ιδέα πάντως προκάλεσε εκ νέου αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών, με τον εκπρόσωπο της Football Supporters Federation να τονίζει ότι για μια ακόμα φορά, οι υπεύθυνοι παρέλειψαν να ρωτήσουν την άποψη του κόσμου...





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου