Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Στο 3,30 για πρωτιά η Ελλάδα!

Πρώτο φαβορί για την πρόκριση, αλλά δεύτερο για την πρωτιά


Έχοντας πλέον και τον Καραγκούνη δίπλα του, ο Ρανιέρι λογικά θα βελτιώσει πολύ την Ελλάδα συγκριτικά με την ήττα της πρεμιέρας. Πρώτο φαβορί για πρόκριση από τον όμιλο, αλλά δεύτερο για την πρωτιά, το 3,30 του Stoiximan δεν αποκλείεται να πέσει μετά τη διπλή αγωνιστική Σαββάτου/Τρίτης.

Η Ελλάδα στάθηκε τυχερή σε ακόμα μία κλήρωση, αφού ο όμιλος με Ρουμανία, Ουγγαρία, Φινλανδία, Β. Ιρλανδία και Ν. Φερόε φυσικά δεν μπορεί να την τρομάξει, πόσο μάλλον όταν από τον όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτοι και ο τρίτος καλύτερος από τους εννιά ομίλους, ενώ θα προκριθούν μέσα από μπαράζ και άλλες τέσσερις ομάδες.

Το νέο ξεκίνημα της Εθνικής Ελλάδας, πάντως, δεν ήταν το αναμενόμενο, αφού γνώρισε μία από τις σπάνιες εντός έδρας ήττες της, στο ντεμπούτο του Ρανιέρι, από τη Ρουμανία, είδε όμως με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση και την Ουγγαρία να χάνει αναπάντεχα από τη Β. Ιρλανδία με 1-2 (Ν. Φερόε-Φινλανδία 1-3 το άλλο ματς).

Αν η Ελλάδα δεν προκριθεί θα πρόκειται για αυτοκτονία και αυτό φαίνεται και στις αποδόσεις, καθώς το να βρεθεί στην πρώτη δυάδα πληρώνει 1,30, ενώ η Ρουμανία είναι στο 1,85! Αντίθετα για τον νικητή ομίλου η Ρουμανία αποδίδει 2,10, ενώ το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα 3,30!



Κάπως αντιφατικά αυτά και θεωρούμε ότι το 3,30 είναι άξιο να πονταριστεί, καθώς ο Ρανιέρι συγκριτικά με τον Σάντος που είχε αλλάξει τον Ρεχάγκελ γνώριζε ελάχιστα πράγματα από την ελληνική πραγματικότητα, το ελληνικό πρωτάθλημα και τους έλληνες παίκτες. Σιγά-σιγά θα βελτιώνεται σε αυτό, έχοντας πλέον και τον Καραγκούνη δίπλα του, τον κατάλληλο άνθρωπο για να τον βοηθήσει με αυτήν την ομάδα.

Το 3,30 του Stoiximan δεν αποκλείεται να πέσει σε έξι μέρες από τώρα, αφού η Ελλάδα θα παίξει εκτός με Φινλανδία και εντός με Β. Ιρλανδία και η Ρουμανία εντός με Ουγγαρία και εκτός με Φινλανδία.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου