Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Προτάσεις Πέμπτης 23/10/2014

Με αγώνες για το Europa League, κλείνει σήμερα το μεσοβδόμαδο κουπόνι, ενός τριημέρου γεμάτου γκολ και θεάματος.

Οι τρεις εκπρόσωποί μας στη διοργάνωση, δίνουν δύσκολες αναμετρήσεις, σε ένα κομβικό σημείο για την πορεία τους στην Ευρώπη.


Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ φιλοξενείτε από την ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ. Δύσκολο το έργο των πράσινων αφού εκτός από το κακό τους αγωνιστικό πρόσωπο θα έχουν να αντιμετωπίσουν και την καλή παράδοση της Αιντχόβεν απέναντι σε ελληνικές ομάδες. Διαβάστε σχετικό αφιέρωμα ΕΔΩ. Δελεαστικότατες οι αποδόσεις του τριφυλλιού 7.00 για το διπλό, 4.20 το Χ, αλλά δε νομίζω πως έχει τύχη. Χωρίς τον Μπεργκ, είναι άλλη ομάδα, χωρίς ρυθμό και λύσεις στην επίθεση. Οπότε σκέφτομαι να ποντάρω στο NO GOAL με απόδοση 1.72.


Ο Π.Α.Ο.Κ. υποδέχεται τη ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ. Ο δικέφαλος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα και ψάχνει την ευρωπαική διάκριση. Βέβαια απέναντι στη Φιορεντίνα μόνο εύκολο δε θα είναι το έργο του, ειδικότερα αν δείξει ανάλογη εικόνα με το παιχνίδι απέναντι στην Γκινγκάμπ. Θεωρητικά, και με την υποστήριξη των οπαδών του, έχει πιθανότητες να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ο Π.Α.Ο.Κ. Προς αυτή την κατευθυνση θα κινηθώ κι εγώ ποντάροντας στο 1Χ με 1.55.


ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είναι ο αγώνας που συμπληρώνει την τριάδα των ελληνικών ομάδων. Οι Αρκάδες συνεχίζουν το μαγικό τους ταξίδι στην Ευρώπη, ταξιδεύοντας στο Λονδίνο αυτή τη φορά. Με τις εμφανίσεις του έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Γιατί όχι και σήμερα λοιπόν; Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα και είμαι βέβαιος πως θα δυσκολέψει την Τότεναμ. Σίγουρα ένα μικρό fun bet στο 11.00 του διπλού ή στο 3.40 της διπλής ευκαιρίας (Χ2) θα το ρίξω, αλλά η βασική μου πρόταση είναι τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι με απόδοση 2.00.


Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει το διπλό (2.00) της ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ που φιλοξενείτε από την ΕΣΤΟΡΙΛ. Οι δυο ομάδες, όσο τις έχω παρακολουθήσει είναι η μέρα με τη νύχτα. Αν οι Ρώσοι είναι σοβαροί το διπλό το έχουν για πλάκα.

Θα τολμήσω, επίσης να παίξω τον άσο (1.95) της ΙΝΤΕΡ απέναντι στη ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ. Δε βρίσκουμε συνέχεια την Ίντερ σε τόσο ψηλές αποδόσεις όταν αγωνίζεται εντός. Το ξέρω δεν έχει και την καλύτερη εικόνα ως τώρα, αλλά και η Σεντ Ετιεν δείξει ιδιαίτερα ασταθής.


Κρατάω ακόμη:

ΣΕΛΤΙΚ - ΑΣΤΡΑ ΓΙΟΥΡΓΚΙΟΥ    1  1.66   /  over  1.90
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΛΟΚΕΡΕΝ    1  1.75
ΜΠΡΙΖ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ                 1  1.83
ΣΤΕΑΟΥΑ - ΡΙΟ ΑΒΕ                  1  1.57
ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ            1  3.00


ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ     ΣΕΒΙΛΛΗ                        OVER   1.80
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ        OVER  1.53





Καλή τύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου