Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Πόσα στοιχήματα χρειάζεται να κάνω καθημερινά;

Πολλές φορές έχω παρατηρήσει λογομαχίες μεταξύ των παιχτών του στοιχήματος , σχετικές με το αν χρειάζεται ένα και καλό, ή αντίθετα, αρκετά έως πολλά στοιχήματα καθημερινά.

Οι μεν υποστηρίζουν οτι ένα και καλό στοίχημα την μέρα είναι ικανό να τους οδηγήσει στην κερδοφορία, οι δε επιχειρηματολογούν, οτι παίζοντας πολλά στοιχήματα καθημερινά, μειώνεται ο κίνδυνος να χαθούν πολλά σε ....άσχημο φεγγάρι.

Και οι μεν και οι δε, έχουν δίκιο!

Αλλα, από την άλλη κανένας δεν είναι απόλυτα σωστός.

Αν οι εκτιμήσεις των στοιχημάτων που τοποθετούμε , είναι αποτέλεσμα ενός σταθερού τρόπου επιλογής, ένα ή πολλά στοιχήματα την κάθε μέρα , δεν έχει καμία απολύτως διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα του συστήματος που ακολουθούμε.

Κι αυτό γιατι η διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα, δεν είναι στην ποσότητα, αλλά είναι στον χρόνο.

Είτε παίζουμε ένα στοίχημα καθε ημερα, είτε 100, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο , αλλά σε διαφορετική χρονική στιγμή.

Το σύνολο των στοιχημάτων μας, μπαίνει στο  " Στατιστικό Καζάνι ", που σημαίνει οτι η νίκη και η αποτυχία στις εκτιμήσεις, παραμετροποιούνται σε ποσοστά, τα οποία σε βάθος χρόνου παρουσιάζουν μια σταθερότητα.

Απλά αυτοί που παίζουν ενα στοίχημα την κάθε μέρα, θα φτάσουν στην επιτυχία ή στην αποτυχία του συστήματος τους, πιό αργά σε βάθος χρόνου.

Αυτοί που παίζουν πολλά στοιχήματα καθημερινά, θα φτάσουν σε συντομώτερο χρόνο στο τέλος του συστήματος τους, είτε με κέρδη , είτε με αποτυχία.

Μιλάμε πάντα, έχοντας σαν  δεδομένο, οτι οι εκτιμήσεις βγαίνουν όλες με το ίδιο φίλτρο και δεν είναι αποτέλεσμα τυχαίας επιλογής.

Καταλήγουμε λοιπόν!

Αν τα στοιχήματα μας βγαίνουν με σταθερά φίλτρα, δεν παίζει ρόλο, ο αριθμός των καθημερινών στοιχημάτων, με τελικό όριο το σημείο που οι εκτιμήσεις μας σταματούν να είναι απολύτως διαυγείς.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου