Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Οδηγός στοιχηματισμού: Βγείτε κερδισμένοι, παίζοντας έξυπνα!

Οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες θα παρατηρήσετε ότι προσφέρουν ένα  ελκυστικό bonus εγγραφής, προκειμένου να ξεκινήσετε να παίζετε με περισσότερα χρήματα κατά την πρώτη σας κατάθεση. Φυσικά, αυτό το πράττουν  για να προσελκύσουν νέους παίκτες, πολλοί εκ των οποίων θα παραμείνουν τελικά για αρκετό καιρό σε περίπτωση που μείνουν ευχαριστημένοι από το προϊόν που τους προσφέρεται.

Τι όμως πρέπει να κάνει ο παίκτης που θέλει να βγει κερδισμένος; Παρακάτω παραθέτουμε τέσσερις απλούς κανόνες, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν πολύ αν τους ακολουθήσετε πιστά…

Α) Θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή κατά την επιλογή του Bookmaker, προτιμώντας φημισμένες εταιρείες, οι οποίες βρίσκονται στο προσκήνιο για αρκετά χρόνια και δεν βρέθηκαν ξαφνικά στο χώρο μόλις χθες. Παράλληλα, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι το προϊόν που προσφέρουν είναι ποιοτικό, με καλές αποδόσεις, πλήθος στοιχηματικών γεγονότων, ασφαλείς πληρωμές κ.ά.

Β) Ο έξυπνος παίκτης προτιμά να παίζει σε πολλές και όχι σε μόνο μία εταιρεία. Ο λόγος φυσικά πολύ απλός: Αν θέλει κανείς να στοιχηματίσει σε έναν αγώνα, συνήθως θα τον βρει σε διάφορες αποδόσεις στο διαδίκτυο, οπότε είναι λογικό πως, αν διαθέτει λογαριασμό σε περισσότερες από μία εταιρείες, θα έχει τη δυνατότητα  να ποντάρει σ’ εκείνη που προσφέρει την υψηλότερη απόδοση.

Γ) Να εκμεταλλεύεστε τα bonus εγγραφής των εταιρειών για να κερδίζετε περισσότερα χρήματα. Απ’ τη στιγμή που θέλετε να ποντάρετεσε κάποιον αγώνα, προτιμήστε να ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό σε κάποια άλλη αξιόπιστη εταιρεία από αυτές που συνήθως παίζετε, ούτως ώστε να πάρετε το bonus που προσφέρει. Αφού μπορείτε, γιατί να μην το πράξετε και να χάσετε ένα καλό bonus της τάξης π.χ. των 50 ή 100 ευρώ;

Δ) Είναι καλό να παρακολουθείτε συνεχώς τις προσφορές των εταιρειών και να τις εκμεταλλεύεστε όταν επιθυμείτε να στοιχηματίσετε. Πολλές φορές θα παρατηρήσετε ότι κάποιες από αυτές κάνουν χρηματικά δώρα πιστού παίκτη, γενεθλίων ή επειδή έχετε καιρό να παίξετε, οπότε καλό είναι να μην αφήνετε να πηγαίνουν χαμένες τέτοιες ευκαιρίες.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου