Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Για το 2x2 η Κύπρος...

Καλησπέρα σε όλους!

Οι αγώνες για τα προκριματικά του EURO 2016 ξεχωρίζουν και σήμερα στο στοιχηματικό μας κουπόνι.

Το μεγάλο ντέρμπι μπορεί να απουσιάζει από τη σημερινή 2η ημέρα των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας, αλλά υπάρχουν παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον για να βάλουμε στο δελτίο μας.

Έχω ξεχωρίσει δύο, τα οποία θα παίξω σε σύστημα 1-2.


ΚΥΠΡΟΣ - ΙΣΡΑΗΛ:  Τη δεύτερη σερί νίκη της στα προκριματικά του EURO 2016 θα επιδιώξει να πετύχει απόψε η Κύπρος, που υποδέχεται το Ισραήλ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου της διοργάνωσης. Μετά το «διπλό» επί της Βοσνίας, η Κύπρος θα φιλοξενήσει το Ισραήλ με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο και να αυξήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση του τουρνουά. Το Ισραήλ δεν το έχουμε δει ακόμα αφού τώρα ξεκινά τις υποχρεώσεις του, όμως είναι γεγονός πως το κυπριακό ποδόσφαιρο ανεβαίνει και σε τιμές αουτσάιντερ θα στηρίξουμε τον άσο (από 3.15 στον ΟΠΑΠ). Καλή επιλογή και το 1.57 στο 1Χ της διπλής ευκαιρίας.


ΤΟΥΡΚΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ: Αποκαρδιωτική στην πρεμιέρα η Τουρκία, το 3-0 από την Ισλανδία μόνο ενθαρρυντικό δεν είναι στην προσπάθεια που ξεκίνησε με στόχο να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις μετά την απουσία από τις τρεις τελευταίες. Από την άλλη οι Τσέχοι έστω και με τη βοήθεια της τύχης πέτυχαν μεγάλη νίκη επί της Ολλανδίας. Η Τουρκία καλείται να δώσει απαντήσεις... Και πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει εκμεταλλευόμενη την έδρα της. Στο 2.05 ο άσος στον ΟΠΑΠ.



Από το υπόλοιπο κουπόνι κρατάω:

ΣΕΝΕΓΑΛΗ - ΤΥΝΗΣΙΑ               1  1.80   (Προκρ. Copa Africa)
ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΜΠΟΑ     1  1.35   (Β' Βραζιλίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου