Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Στοιχηματίστε τη σωστή στιγμή και αυξήστε το κέρδος σας

Το χρονικό σημείο του πονταρίσματος είναι πάρα πολύ σημαντικό στο στοίχημα και, αν επιλέγουμε σωστά, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παράγοντα που μπορεί να μας αποφέρει αυξημένα κέρδη. Για να το πετύχουμε βέβαια αυτό απαιτείται εμπειρία, την οποία ο παίκτης αποκτά σιγά-σιγά και όχι από τη μια μέρα στην άλλη.

Άπαντες θα έχετε παρατηρήσει ότι είναι σύνηθες το φαινόμενο να «κλειδώνει» η τιμή για κάποιο φαβορί σε ένα ματς. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι το καλύτερο για εμάς θα ήταν να έχουμε ποντάρει σε αυτό νωρίς, ή, αντίθετα, σε περίπτωση που έχουμε την έμπνευση να στοιχηματίσουμε στο αουτσάιντερ, να ποντάρουμε όσο πιο αργά γίνεται. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε πάντοτε τη δυνατότητα να επωφελούμαστε των καλύτερων δυνατών αποδόσεων, αποκομίζοντας παράλληλα μεγαλύτερο κέρδος.

Ας αναφέρουμε όμως ένα σχετικό παράδειγμα, προκειμένου να γίνει πιο σαφές αυτό που εννοούμε. Έστω ότι ο Τύπος και οι ιστοσελίδες διατυπώνουν την άποψη ότι μια συγκεκριμένη ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για να κερδίσει μια αναμέτρηση. Αυτομάτως, πολλοί παίκτες τοποθετούν τα πονταρίσματά τους σε αυτό που τους συμβουλεύουν οι ειδικοί, ενώ την ίδια στιγμή η στοιχηματική εταιρεία κατεβάζει την απόδοση της εν λόγω ομάδας και αυξάνει της αντιπάλου της, η οποία θεωρητικά έχει λιγότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη.

Αν εμείς σκοπεύουμε να στοιχηματίσουμε στο φαβορί, τότε θα πρέπει να το έχουμε κάνει από νωρίς, ώστε να προλάβουμε την πτώση της τιμής. Απ’ την άλλη πλευρά, στην περίπτωση του αουτσάιντερ η εταιρεία είναι πολύ πιθανό να προσφέρει ολοένα και υψηλότερες αποδόσεις, προκειμένου να δελεάσει τους παίκτες και να προσελκύσει πιο πολλά πονταρίσματα. Συνεπώς, όπως προαναφέραμε, είναι καλό να τοποθετείτε τα στοιχήματά σας σε αυτή την ομάδα όσο πιο αργά μπορείτε, ώστε, σε περίπτωση επιτυχίας, να βάλετε στην τσέπη σας περισσότερα χρήματα.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου