Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Θα τίναζαν στον αέρα πρακτορείο του ΟΠΑΠ

Παρέα τριών νεαρών ατόμων έβαλε στο μάτι πράκτορα της Αγριάς.

Την τύχη τους στον τζόγο, παίζοντας όμως με το μηνιάτικο του πράκτορα, επιχείρησαν να πιάσουν τρεις νεαροί παλιοί γνώριμοι της τοπικής Αστυνομίας. Προσποιούμενοι τους επισκέπτες της περιοχής πήγαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Αγριά και άρχισαν να ποντάρουν διάφορα μικροποσά στο τυχερό παιχνίδι ΚΙΝΟ.
Για περίπου τρεις ώρες και χωρίς να κινήσουν τις υποψίες του πράκτορα ποντάριζαν διάφορα μικροποσά από 1 έως 2 ευρώ τα οποία και πλήρωναν κανονικά χωρίς να κερδίζουν κάποιο σημαντικό ποσό.

Εκπληκτος κάποια στιγμή ο πράκτορας πιάνοντας το δελτίο στα χέρια του διαπίστωσε ότι ήταν αξίας 900 ευρώ. Στην απορία που διατύπωσε έλαβε τις καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις των τριών παικτών πρέπει να το περάσει στο σύστημα και θα πληρωθεί κανονικά. Χωρίς να ζητήσει να δει το αντίκρισμα σε ρευστό ο πράκτορας χτύπησε το δελτίο. Τα αμέσως επόμενα κρίσιμα δευτερόλεπτα η παρέα των νεαρών με τη μέθοδο της έντονης απασχόλησης κατόρθωσε να αποσπάσει το μεγάλης αξίας δελτίο και να τραπούν όλοι μαζί σε φυγή με Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο σε κοντινή απόσταση.

Τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου όπως ήταν φυσικό τον κατέλαβε πανικός για το μεγάλο άνοιγμα που είχε δημιουργηθεί στο ταμείο του έτσι ξαφνικά. Επικοινώνησε αμέσως με τα κεντρικά του ΟΠΑΠ όπου τους εξιστόρησε το περιστατικό για να λάβει την απάντηση ότι εφόσον η κλήρωση ήδη έχει γίνει -αφού κληρώσεις ΚΙΝΟ γίνονται κάθε πέντε λεπτά- έπρεπε να υπάρξουν μάρτυρες για το περιστατικό, ότι δεν έχει στοιχηματίσει ο ίδιος και να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία προκειμένου να διαγραφεί το άνοιγμα.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου κάλεσε άμεσα την Αστυνομία έδωσε όλα τα στοιχεία και την επόμενη μέρα συνελήφθη ο ένας από τους τρεις δράστες. Τελικά όπως έγινε γνωστό ο ΟΠΑΠ συναίνεσε να ακυρωθεί το απλήρωτο ποντάρισμα.


taxydromos.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου