Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Επιστροφή στο... "Σεντόνι"

Με ανυπομονησία περιμέναμε την επιστροφή του Champion's League και να που επιτέλους έφτασε η ώρα που θα δούμε ξανα να κουνιέται το... "σεντόνι"!

Και με τι παιχνίδια έρχεται αυτή η επιστροφή; Ξεκινάμε...

Ρόμα - Μπάγερν και Μπαρτσελόνα - Άγιαξ, σήμερα. Λίβερπουλ - Ρεάλ και Ολυμπιακός - Γιουβέντους αύριο να είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Και μην ξεχνάτε πως την Πέμπτη ακολουθούν οι αγώνες για το Europa. Οπότε, το τριήμερο που ακολουθεί έχει πολύ ψωμί...


Θα ξεκινήσω με το πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας που είναι το ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ.  Η Σίτι βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά σε έναν καυτό όμιλο και ξανά βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Οι Ρώσοι δεν έχουν δείξει κάτι ιδιαίτερο ως τώρα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι "πολίτες" θα έχουν εύκολο έργο. Μοιάζει με τελικός το παιχνίδι για τη Σίτι και παρά τη χαμηλή απόδοση του διπλού (1.66), θα τη στηρίξω.


ΡΟΜΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ στο άλλο ζευγάρι του ομίλου και ίσως στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της βραδιάς. Over (1.80) είναι η πρώτη σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό καθως πρόκειτε για δυο φύσει επιθετικές ομάδες. Το κρατάω λοιπόν, και από 'κει και πέρα θα ασχοληθώ σε μονό, κοντράροντας τους Βαυαρούς. Οι Ρόμα βρίσκεται σε καλό timing και όσο αφορά τις αποδόσεις υπάρχει μεγάλη αξία τόσο στο άσο (4.20 !), όσο και στο 1Χ (1.90).


ΣΑΛΚΕ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ: Η έλευση του Ντι Ματέο, άλλαξε το κλίμα στη γερμανική ομάδα. Το Σάββατο νίκησε τη Χέρτα με 2-0, στο ντεμπούτο του Ιταλού στον πάγκο και νομίζω πως θα πάει με κεκτημένη ταχύτητα. Από την άλλη και η Σπόρτινγκ έρχεται με ψυχολογία, ύστερα από τη νίκη-πρόκριση (1-3) επί της Πόρτο στο Ντραγκάο. Όμως, αίσθησή μου είναι πως οι Γερμανοί είναι ένα κλικ καλύτεροι και αναμένω να επαληθεύσουν τον άσο του 1.95.


Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η ΤΣΕΛΣΙ υποδέχεται τη ΜΑΡΙΜΠΟΡ. Το 1.16 του άσου δεν έχει καμιά αξία, παρά μόνο αν θέλουμε να το ταιριάξουμε με τη νίκη της Σάλκε, ώστε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας πάνω από 2.00. Κατά τ' άλλα στοιχηματικό ενδιαφέρον βρίσκω μόνο στα 2-3 goal για το σύνολο τερμάτων με 2.20 απόδοση ή και στο 1.40 που πληρώνει η νίκη των Λονδρέζων με χάντικαπ στο -1. Στα υπόψιν ότι η Τσέλσι θα έχει και το μυαλό της στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ που ακολουθεί. Αυτό σημαίνει πως θα παίξει όσο χρειαστεί...


Για το τέλος κράτησα το ΠΟΡΤΟ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ. Διαφωνώ κάθετα με το σετ αποδόσεων. Φαβορί με μόλις 1.65 η Πόρτο; Σε καμιά περίπτωση... Εξάλλου, η τριάρα που έφαγε τις προάλλες από τη Σπόρτινγκ κάτι πρέπει να μας λέει. Οι Βάσκοι από τη μερια τους, έχουν γενικώς άσχημο ξεκίνημα, τόσο στην Ισπανία, όσο και στην Ευρώπη. Έχω την εντύπωση, όμως πως σταδιακά βελτιώνονται και ίσως σήμερα να ήρθε η ώρα να μας το δείξουν και στην πράξη. Τεράστια η αξία στο διπλό (5.50), αλλά και στη διπλή ευκαιρία (Χ2: 2.15).


Το υπόλοιπα πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ για σήμερα, περιλαμβάνει τους αγώνες: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΓΙΑΞ, ΑΠΟΕΛ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ και ΜΠΑΤΕ ΜΠΡΙΣΟΦ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ. Δε βρίσκω κάτι πέρα από τα γκολ που να αξίζει στοιχηματισμό, αλλά κι εκεί τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά, οπότε ίσως είναι καλύτερο να δούμε πως θα πάνε στο live.


Από Τσάμπιονσοπ και τις μικρές της Αγγλίας, όσο κι το έψαξα δεν βρήκα κάτι που να με τραβήξει μιας και τα παιχνίδια είναι σήμερα ιδιαίτερα αμφίρροπα.


Τέλος, δυο παιχνίδια μεταμεσονύκτια, θα κρατήσω Από τη Β' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ. Πρόκειτε για το διπλό (1.90 στον ΟΠΑΠ) της ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ που φιλοξενείτε από την ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ. Οι γηπεδούχοι αν και καίγονται για την παραμονή δείχνουν άσχημη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια τους. Αντίθετα η Βάσκο, ένα από τα φαβορί για την άνοδο, νομίζω πως θα βρουν τον τρόπο να φύγουν με τους τρεις βαθμούς. Η ΤΖΟΕΝΒΙΛ, ισόβαθμη με τη Βάσκο, υποδέχεται την ΑBC ΝΑΤΑΛ. Σκόρπισε 3-0 τη Σεάρα στο πρόσφατο ντέρμπι και πλέον έχει βρει το δρόμο της. Χαμηλός μεν, αλλά ιδιαίτερα πιθανός ο άσος στο 1.61. Σαν δεύτερη επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι κρατάω το καλοπηρωμένο over του 2.10.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου