Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Μόνο ο Αστέρας! Ελλάς – Ευρώπη – Τρίπολη

Μόνος ευρωπαίος ο Αστέρας! Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από την Γκινγκάμπ, ενώ με το ίδιο σκορ έχασε και ο Παναθηναϊκός από την Εστορίλ. Αντίθετα ο Αστέρας Τρίπολης, επίσης με 2-0, κέρδισε την Παρτιζάν.


Ο Αστέρας παρουσιάστηκε πολύ καλά διαβασμένος και με συνοπτικές διαδικασίες επικράτησε 2-0 της Παρτιζάν Βελιγραδίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Είναι η πρώτη νίκη για τους Αρκάδες στην Ευρώπη, οι οποίοι πρόσθεσαν ακόμη τρεις βαθμούς μετά την ισοπαλία με την Μπεσίκτας. Μάλιστα ο αήττητος Αστέρας  βρίσκεται και επικεφαλής του 3ου ομίλου καθώς Τότεναμ και Μπεσίκτας ήρθαν ισόπαλες στο Λονδίνο. Τα γκολ πέτυχαν ο Ουσέρο (22ο) και ο Πάρα (52ο).

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για δεύτερο σερί αγώνα στο Γιουρόπα Λιγκ. Με μία ακόμη κακή εμφάνιση έχασε με 2-0 από την Εστορίλ. Τα πολλά λάθη στοίχισαν τελικά στο 52ο λέπτο, όταν ο Κλέμπερ έκανε το 1-0 για τους Πορτογάλους. Το δεύτερο γκολ για την Εστορίλ ήρθε στο 66ο λεπτό με τον Κλέπμπερ αυτή τη φορά να σεντράρει και τον Αμάντο να γράφει το 2-0 με κεφάλια. Το τρένο της πρόκρισης στη επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ φαίνεται πως απομακρύνεται για τον Παναθηναϊκό.

Ήττα και για τον ΠΑΟΚ με το ίδιο σκορ από την Γκινγκάμπ στη Γαλλία. Αν και οι Θεσσαλονικείς μπήκαν δυνατά στον αγώνα δεν κατάφεραν να κάνουν κάποια σημαντική ευκαιρία. Αντίθετα οι Γάλλοι είχαν ένα δοκάρι στο 22ο λεπτό με τον Μαρβό. Ακολούθησαν και άλλες χαμένες ευκαιρίες από τους παίκτες της Γκινγκάμπ και τελικά ο Μαρβό άνοιξε το σκορ στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ειδικότερα στο 47’. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε και τρία λεπτά αργότερα, στο 50ο λεπτό, γράφοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.



ΠΗΓΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου