Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Η επιστροφή της Interwetten στην Ελλάδα και ο ρόλος των ενώσεων

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει την Τρίτη και σας αποκαλύψαμε στο χθεσινό Newsletter η στοιχηματική εταιρία που επιστρέφει στην ελληνική αγορά είναι η Interwetten. H Aυστριακή εταιρία είναι από τους στυλοβάτες του αθλητικού στοιχήματος με παρουσία στο διαδίκτυο από το 1997. H εταιρία αποτελεί μέλος της EGBA και η κίνηση της Interwetten δείχνει και τη στάση των εταιριών της ένωσης (Bet-at-home, Betclic, Bwin, Expekt, Unibet) απέναντι στην ελληνική αγορά. Επομένως είναι πολύ πιθανό να δούμε και άλλη ή άλλες επιστροφές σύντομα.

Aντίθετα, οι εταιρίες-μέλη της RGA, μεταξύ των οποίων οι Betfair, William Hill, Ladbrokes κ.α. αντιμετωπίζουν αρνητικά το ελληνικό ζήτημα και έχουν επικεντρωθεί στη Βρετανική αγορά χωρίς να υπάρχουν πιθανότητες, υπό το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο, να επιστρέψουν στη χώρα μας.

Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος ποιοτικών και αξιόπιστων εταιριών θα δώσει άλλο αέρα στην ελληνική αγορά και θα εντείνει τον ανταγωνισμό, «υποχρεώνοντας» τις νέες εταιρίες να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους προς όφελος των παικτών αν θέλουν να διατηρήσουν μερίδιο της «πίτας».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου